search

Svačinový box s nastavitelnou přepážkou, FUNBOX, 0,9l

89,00 Kč
3 - 5 dnů

Je jen na vás, čím naplníte praktické svačinové boxy. Ideální řešení pro přestávku i rychlou svačinu na cesty! Pro oddělení potravin oceníte nastavitelnou přepážku. 

  • Praktické zavírání na klik, které zvládnou i vaše děti
  • Vhodné do myčky a potravin

Už nepotřebujete samostatné krabičky na slané a sladké jídla. FUNBOX oddělí to, co k sobě nepatří. Vaše dítě bude rádo, když kousky ovoce a zeleniny zůstanou křupavé a čerstvé, zatímco pečivo zůstane křupavé.

Svačinový box je také ideální pro uchování různých druhů uzenin a sýrů v lednici. Odnímatelnou dělicí stěnu lze podle potřeby použít v různých polohách. Po použití lze dózu snadno umýt v myčce na nádobí. Bez BPA.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Je jen na vás, čím naplníte praktické svačinové boxy. Ideální řešení pro přestávku i rychlou svačinu na cesty! Pro oddělení potravin oceníte nastavitelnou přepážku. 

  • Praktické zavírání na klik, které zvládnou i vaše děti
  • vhodné do myčky a potravin
  • Kvalita švýcarské značky
  • Výhody a možnosti použití

Když müsli tyčinka voní po salámu nebo s láskou připravený chlebíček se při přepravě rozpadne? Tomu je nyní konec: Pomocí nastavitelné přepážky můžete rozdělit na dvě přihrádky libovolné velikosti - získáte tak dvě samostatné části v jedné krabici.

Už nepotřebujete samostatné krabičky na slané a sladké jídla. FUNBOX oddělí to, co k sobě nepatří. Vaše dítě bude rádo, když kousky ovoce a zeleniny zůstanou křupavé a čerstvé, zatímco pečivo zůstane křupavé.

Svačinový box je také ideální pro uchování různých druhů uzenin a sýrů v lednici. Odnímatelnou dělicí stěnu lze podle potřeby použít v různých polohách.

Po použití lze dózu snadno umýt v myčce na nádobí. Použitý plast je zdravotně nezávadný, netoxický a vyrobený způsobem šetrným k životnímu prostředí. Samozřejmě v něm nejsou obsaženy látky škodlivé pro zdraví, jako je BPA.

RT1111800096
24 ks

Parametry

Vnější rozměry
18x13x6cm
Objem v litrech
0,9l
Země dodavatele/výrobce
Švýcarsko

Mohlo by vás také zajímat