- today
- label Kuchyň
- favorite 1 lajky
- comment 0 Komentáře
Věřím, že budete mít spoustu námitek, že to není možné, že ta vaše kuchyň je hrozně moc malá a máte hodně věcí, které nevíte kam dát .... Je to jednodušší než si myslíte. Zásadou je zbavit věcí na pracovní desce. Využít každého centimetru v kuchyňské lince. Pojďte se inspirovat těmito řádky.
Pracovní deska
Naše pracovní plocha se často stává přeplněnými úložným prostorem a necháváme si jen malý prostor na to, na co jsou určené - na přípravu jídla a vaření! Na pracovní desce nechte opravdu pouze nezbytné předměty, které denně používáte (kávovar, konvici na čaj, malý koš, atd.). Cokoli, co se nepoužívá několikrát denně, najdeme tomu místo ve skříňkách.
Skříňky
Největším problémem kuchyňských skříněk je udržet věci viditelné a přístupné.Nejčastěji používané předměty ukládejte vpředu. Vzhledem k tomu, že skříně jsou hluboké více než 50cm, je možné si pomoct přídavnými policemi nebo odstupňovanými poličkami. Hlavním cílem je vidět i na věci, které jsou uložené vzadu. Nevrstvěte věci příliš na sebe, bude vás to příliš zdržovat. Zkuste využít dveří k uložení.
Šuplíky/Zásuvky
Všichni trpíme nepořádkem v zásuvkách. Chcete-li mít i zde pořádek, použijme příborníky, neboli rozřazovací vložky a zásuvkové organizéry. Využijme prostě každý centimetr. Oddělují příbory, jiné kuchyňské náčiní, nebo koření. Můžeme roztřídit obsah zásuvek podle velikosti, funkce a dále podle frekvence používání.
Komentáře (0)