search

Bambusové prkénko, krájecí deska s 2 odkládající miskami CUTT2 - černá

359,00 Kč
3 - 5 dnů
  • Bambusové prkénko z ​​rozměrově stabilního a nekrouceného dřeva včetně praktické posuvné odkapávací misky. 
  • S prkénkem z bambusu a plastovou odkapávací miskou není na kuchyňském stole žádný nepříjemný nepořádek. Už žádné znečištění při přenášení tam a zpět zbytků do odpadkového koše.
  • S integrovanou odkapávací miskou pod prkénkem lze zbytky odpadu čistě zlikvidovat. Popřípadě si pak nakrájet maso, zeleninu a další potraviny a přenést je pohodlně do hrnce a pánve. 
  • Podnos se hladce vysune, lze jej pak pohodlně a čistě vyprázdnit pouze jednou rukou. Toto dřevěné prkýnko má nápad a díky misce pomáhá zorgizovat, zrychlit a ulečit práci v kuchyni. 
  • rozměr misek 2x 25 x 18,5cm
Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Bambusové prkénko z ​​rozměrově stabilního a nekrouceného dřeva včetně praktické posuvné odkapávací misky. 

S prkénkem z bambusu a plastovou odkapávací miskou není na kuchyňském stole žádný nepříjemný nepořádek. Už žádné znečištění při přenášení tam a zpět zbytků do odpadkového koše.

S integrovanou odkapávací miskou pod prkénkem lze zbytky odpadu čistě zlikvidovat. Popřípadě si pak nakrájet maso, zeleninu a další potraviny a přenést je pohodlně do hrnce a pánve. 

Podnos se hladce vysune, lze jej pak pohodlně a čistě vyprázdnit pouze jednou rukou. Toto dřevěné prkýnko má nápad a díky misce pomáhá zorgizovat, zrychlit a ulečit práci v kuchyni. 

KE58350
18 ks

Parametry

Vnější rozměry
41 x 25 x 4
Materiál
Dřevo
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat