search

Závěsný držák a stojan na vinné sklenice, na sklenice na víno, nerez, bez montáže

359,00 Kč
3 - 5 dnů

Není potřeba žádné vrtání a uspořádejte si sbírku skleniček na stopkách, mějte sklenice na víno na dosah a vychutnejte si svůj oblíbený drink. Stojan na víno je vyroben z pevného a odolného kovového rámu, vysoce kvalitního železa. Není snadné jej ohýbat ani deformovat a jeho kvalitní provedení pokovení zabraňuje korozi a rezivění skleněné police, má dlouhou životnost.

V závislosti na velikosti sklenice se do každého stojanu snadno vejdou až 2-3 sklenice na víno, vhodné pro různé typy šálků, jako jsou sklenice na klasické víno, šampaňské, koktejlové sklenice atd. Tento stojan na sklenice na víno se také vejde do většiny kuchyňských skříněk.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Není potřeba žádné vrtání a uspořádejte si sbírku skleniček na stopkách, mějte sklenice na víno na dosah a vychutnejte si svůj oblíbený drink. Stojan na víno je vyroben z pevného a odolného kovového rámu, vysoce kvalitního železa. Není snadné jej ohýbat ani deformovat a jeho kvalitní provedení pokovení zabraňuje korozi a rezivění skleněné police, má dlouhou životnost.

V závislosti na velikosti sklenice se do každého stojanu snadno vejdou až 2-3 sklenice na víno, vhodné pro různé typy šálků, jako jsou sklenice na klasické víno, šampaňské, koktejlové sklenice atd. Tento stojan na sklenice na víno se také vejde do většiny kuchyňských skříněk.

Ušetřete místo a vystavte svou sklenici: uspořádejte si kuchyňskou linku a skříňky s nevyužitým místem v kuchyni. Moderní stojan na víno dodává vaší kuchyni nebo baru nádech elegance, ideální pro vystavení vaší sklenice.

AR85003
12 ks

Parametry

Vnější rozměry
35,5x25,5x7cm
Materiál
Kov
Země dodavatele/výrobce
Španělsko

Mohlo by vás také zajímat