• Poslední kusy
search

Silikonové náhrady víček a poklic, folie, 3ks 15cm, 20cm, 26 cm

138,00 Kč
3 - 5 dnů

Silikonová fólie/víčko nahradí pokličku. Snadno ji natáhnete přes hrany nádoby – misky, talířky, sklenice, hrnky. Chrání jídlo před osycháním. Je vhodná na keramické, porcelánové, nerezové a skleněné nádoby. Používejte hladkou stranou dolů. Pokud správně nepřiléhá na hrany nádoby, doporučujeme fólii navlhčit. Je určena spíše na pravidelné kruhové nádoby. Materiál: silikon. Sada 3 ks. Vhodná do myčky na nádobí, avšak častým používáním myčky na nádobí dochází ke ztrátě přilnavosti. Můžete ji využít také jako protiskluzovou podložku pod talíř nebo misku. Rozměry: pr. 15, 20 a 26 cm.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Silikonová fólie/víčko je praktickou náhradou za klasickou pokličku. Je navržena tak, aby se snadno natáhla přes hrany různých nádob, jako jsou misky, talířky, sklenice nebo hrnky. Jejím hlavním úkolem je chránit jídlo před vysycháním a udržovat ho čerstvé.Tato fólie je vhodná pro použití na keramických, porcelánových, nerezových a skleněných nádobách. Doporučuje se používat fólii s hladkou stranou dolů, aby dobře přilnula ke hranám nádoby. Pokud fólie správně nepřiléhá na hrany, doporučuje se ji navlhčit, aby se zajistila lepší přilnavost.

Je důležité upozornit, že tato fólie je spíše vhodná pro pravidelně tvarované nádoby s kulatým tvarem. Je vyrobena z materiálu zvaného silikon. Sada obvykle obsahuje 3 kusy fólií různých velikostí. Fólie je vhodná pro myčku na nádobí, ale častým používáním myčky může dojít ke ztrátě přilnavosti fólie. Je proto doporučeno používat ji s opatrností v myčce na nádobí.

Mimo použití jako náhrada pokličky, tuto fólii lze také využít jako protiskluzovou podložku pod talíř nebo misku, aby se zabraňovalo jejich posouvání. Rozměry fólie se obvykle liší a jsou uváděny jako průměr. V tomto případě jsou uvedeny rozměry 15, 20 a 26 cm.

OR113415
2 ks

Parametry

Vnější rozměry
pr.15/20/26cm
Země dodavatele/výrobce
Česko