search

Silikonová dóza a box na oběd i svačinu, skládací KEMP 1l

198,00 Kč
3 - 5 dnů

Hranatá skládací dóza s víčkem na pevné uzavírání pomocí 4 klipů. Transparentní s těsněním. Složená šetří místo ve skříňce, hodí se skvěle do karavanů, na kempování, na cesty. Vhodná do chladničky, MVT (bez víčka), vhodná do myčky na nádobí. Materiál: plast PP, silikon. Rozměry: objem 1 l, 18,5x16x3,5/7 cm.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Hranatá skládací dóza s víčkem nabízí pevné uzavírání pomocí čtyř klipů a je vyrobena z transparentního plastu s těsněním. Tato dóza je praktická a skladná, protože se může složit, což šetří místo ve skříňce i v batohu. Je ideální pro použití v karavanech, při kempování nebo na cestách, kde je potřeba mít praktické a prostorově efektivní řešení pro uložení jídla nebo dalších potřebných věcí.

Díky transparentnímu materiálu umožňuje tato dóza snadnou identifikaci obsahu bez nutnosti otevírat víčko. Víčko je vybaveno těsněním, které zajišťuje uchování čerstvosti a chrání obsah před únikem nebo znečištěním. Skládací konstrukce dózy umožňuje snadné skládání a rozkládání podle potřeby.

Tato dóza je vhodná pro použití v chladničce, což je ideální pro uchovávání jídla. Mimo to je možné ji používat i v mikrovlnné troubě (bez víčka) pro ohřev jídla. Je také bezpečná pro myčku na nádobí, což zjednodušuje její čištění.

Dóza je vyrobena z plastu PP (polypropylenu) a silikonu, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Rozměry této dózy jsou 18,5 x 16 x 3,5/7 cm a má objem 1 litr. To znamená, že poskytuje dostatečný prostor pro ukládání potravin nebo dalších předmětů, které chcete mít dobře uspořádané a chráněné.

OR127159
13 ks

Parametry

Vnější rozměry
18,5x16x 3,5 při složení / max. výška 7cm
Objem v litrech
1l
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Česko