search

Odkapávač na nádobí, bílo - šedý, s dvojitým stojánkem na příbory ARIES

398,00 Kč
3 - 5 dnů

Odkapávač na nádobí na sušení nádobí po mytí. Tento odkapávač nabízí dostatečný prostor pro talíře, šálky a příbory, čímž usnadňuje organizaci a ukládání čerstvě umytého nádobí. Je složen z kovového stojanu, plastové vaničky a plastového kelímku na příbory.

Díky svému designu poskytuje odkapávač dostatečný prostor pro až 10 talířů. Šálky mohou být umístěny na vystouplých částech stojanu, které jim poskytují stabilní oporu. Na boku odkapávače je umístěna plastová nádoba na příbory, která je prakticky zavěšená. Díky tomu je uspořádání a využívání prostoru ještě efektivnější.

Vanička je odnímatelná, což zjednodušuje čištění a udržování hygienických podmínek.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Odkapávač na nádobí na sušení nádobí po mytí. Tento odkapávač nabízí dostatečný prostor pro talíře, šálky a příbory, čímž usnadňuje organizaci a ukládání čerstvě umytého nádobí. Je složen z kovového stojanu, plastové vaničky a plastového kelímku na příbory.

Díky svému designu poskytuje odkapávač dostatečný prostor pro až 10 talířů, což je ideální pro každodenní potřeby domácnosti. Talíře mohou být snadno umístěny ve vodorovných drážkách na stojanu, které jim zajišťují stabilitu a zabraňují sklouzávání. Šálky mohou být umístěny na vystouplých částech stojanu, které jim poskytují stabilní oporu.

Na boku odkapávače je umístěna plastová nádoba na příbory, která je prakticky zavěšená. Tato nádoba slouží k ukládání příborů, aby byly snadno dostupné a chráněné před poškrábáním. Díky tomu je uspořádání a využívání prostoru ještě efektivnější.

Kovový stojan zajišťuje pevnost a stabilitu odkapávače, zatímco plastová vanička slouží jako sběrný prostor pro odkapávající vodu. Tato vanička je odnímatelná, což zjednodušuje čištění a udržování hygienických podmínek.

Odkapávač na nádobí je vhodný pro použití ve většině domácností a kuchyní. Jeho praktický design umožňuje efektivní sušení a organizaci nádobí. Bezproblémové uspořádání a dostatečný prostor pro talíře, šálky a příbory usnadňují vaše každodenní činnosti v kuchyni.

OR150682
8 ks

Parametry

Vnější rozměry
46,5 x 31 x 13cm
Materiál
Kov
Plast
Země dodavatele/výrobce
Česko

Mohlo by vás také zajímat