• -300,00 Kč
  • Poslední kusy
search

2.jakost - Organizér na léky, Láhev s organizérem léků YOS, šedý, 75ml

498,00 Kč
198,00 Kč Sleva 300,00 Kč
3 - 5 dnů

Láhev je prasklá a poslední dvířka nedrží. 

Láhev byla vytvořená s myšlenkou - pomáhat lidem užívat své léky včas a pravidelně. Tato lahvička na pilulky je také ideální na to, abyste si sebou do práce nebo na cesty vzali vitamíny nebo jiné doplňky. Můžete si vybrat jednu ze dvou různých variant. Denní zásoba pilulek - 4 přihrádky a týdenní zásobník léků - 7 přihrádek. Jsou k dostání ve čtyřech moderních barvách, tak aby každý člen domácnosti měl ty svou. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Láhev byla vytvořená s myšlenkou - pomáhat lidem užívat své léky včas a pravidelně. Tato lahvička na pilulky je také ideální na to, abyste si sebou do práce nebo na cesty vzali vitamíny nebo jiné doplňky. 

Můžete si vybrat ze jednou ze dvou různých variant. Denní zásoba pilulek, která je rozdělená na 4 přihrádky - ráno, odpoledne, večer, noc. Další variantou je týdenní zásobník, který je rozdělen na dny v týdnu. Různé denní doby a dny jsou uvedeny v angličtině .

Důmyslný výrobek, který vám pomůže užívat léky ve správný čas, Je to hit letošních Vánoc 2021. Kromě toho je to praktická láhev na pití, s níž dodržíte pitný režim.  Dalším pozitivním bodem je, že přispívá k čistšímu prostředí, protože je vyrobená z recyklovaného plastu. Ale je velmi kvalitní, pevná, bude sloužit dlouhou dobu. 

Můžete si vybrat ze čtyř moderních barev, a každý člen domácnosti může mít tu svou. 

Kombinace funkčnosti a chytrého designu zajišťuje, že léky lze dávkovat mnohem jednodušším a zábavnějším způsobem. Oba držáky pilulek mají stejnou velikost a rozdíl je jen v uspořádání přihrádek, přičemž denní dávkovač pilulek má větší políčka na léky než týdenní dávkovač. Protože je velikost stejná, tak jdou obě varianty použít na jakékoli YOS láhvi . Navíc jsou opatřeny magnetem, pomocí kterého dávkovač přilne k láhvi. 

Láhev můžete mýt v myčce (max 80°C), ale doporučujeme vám, abyste raději láhve umývali pod vodou z vodovodu.

2JPH2931
1 ks

Parametry

Objem v litrech
375ml
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Nizozemí

Mohlo by vás také zajímat