Aktivní filtry

Organizace OBLEČENÍ

Úložné šatní box, organizéry na oblečení, spodní prádlo, ložní prádlo a boty jsou skvělým řešením pro udržení šatny a ložnice organizované. 

Šatní kartonové boxy jsou skvělé pro ukládání oblečení podle vzoru Marie Kondo. Oblečení se ukládá za sebe. Takto dosáhnete dokonalé přehlednosti. Jsou to výjimečné boxy, protože jsou vyrobené na míru pro účely hlubokých skříni - jsou hluboké 47cm a široké jen 20 cm nebo 30cm přizpůsobené vertikálnímu skládání. V každé polici si tak vytvoříte pomyslně komodu, ve které jsou oddělené přepážku pro každý druh oblečení zvlášť. 

Organizéry na ložní prádlo nebo spíše vaky jsou ideální pro ukládání povlečení, ručníků a dalších ložních potřeb. Tyto organizéry mohou být umístěny v šatně, na skříních, pod postelí. Pomáhají udržet ložnici organizovanou. Také na uložení textilu, které nepoužíváte často, jako jsou zimní bundy, kabáty nebo sezónní oblečení. Tyto boxy mohou být umístěny pod postelí nebo na vrcholu skříně a udržují věci v bezpečí a chráněné před prachem.

Organizéry a úložné boxy do šatních skříní a další vybavení šatny