search

Organizér na kuchyňské nástroje/ vložka do zásuvky/ BAMBUS DUO 35 x 43

449,00 Kč
3 - 5 dnů

Roztřiďte si kuchyňské náčiní, folie, toaletní potřeby v zásuvkách v přírodním bambusovém organizéru určeného pro zásuvku s hloubkou 43cm. Příborník dvojitý s přepážkou / zásuvkový organizér / vložka do šuplíku se sofistikovaným designem, který spojuje přírodní krásu s praktickými detaily. Je navržen tak, aby se dal použít na dlouhé kuchyňské předměty - naběračky, vařečky, kleště a další potřeby. Krásně se vejdou také pečící papíry, fólie, alobal apod. 

Fantazii se meze nekladou, lze jej použít také v koupelně na laky, tužidla a jinou vlasovou kosmetiku, která má podlouhlý tvar. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Roztřiďte si kuchyňské náčiní, folie, toaletní potřeby v zásuvkách v přírodním bambusovém organizéru určeného pro zásuvku s hloubkou 43cm. Příborník dvojitý s přepážkou / zásuvkový organizér / vložka do šuplíku se sofistikovaným designem, který spojuje přírodní krásu s praktickými detaily. Je navržen tak, aby se dal použít na dlouhé kuchyňské předměty - naběračky, vařečky, kleště a další potřeby. Krásně se vejdou také pečící papíry, fólie, alobal apod. 

  • Fantazii se meze nekladou, lze jej použít také v koupelně na laky, tužidla a jinou vlasovou kosmetiku, která má podlouhlý tvar. 
  • Tento odolný, ale lehký organizér, vyrobený z antibakteriálního materiálu, dodává zásuvkám jedinečný vzhled.
  • Lze je požít pro jakýkoliv zásuvky v domácnosti na kabely, kosmetiku, kancelář. Vše úhledně roztřídí a vy budete mít vše rychle po ruce. 
  • Vyrobeno z přírodního bambusového dřeva - dřeva přirozeně odolného proti vlhkosti. 
KE58086
5 ks

Parametry

Vnější rozměry
šířka 35cm x hloubka 43cm a výška 6cm
Materiál
Dřevo
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat