search

M - Estetický a praktický organizér, transparentní QUTTIN - 27x19x11cm (5l)

189,00 Kč
3 - 5 dnů

Estetické a praktické organizéry CLEARY do lednice, na stůl, do šatny, kamkoliv, kde chcete uložit věci, které mohou být vystavené v průzračně čistém organizéru. 

Usnadní udržení pořádku v každé lednici. Díky nim snadno zorganizujete lednici – od zeleniny a ovoce až po balené produkty, jako jsou sýry, jogurty, uzeniny nebo třeba omáčky. Už nemusíte přesouvat produkty z přední části police, abyste získali něco ze zadní části lednice – stačí vytáhnout nádobu. Vaření a příprava pokrmů bude navíc ještě jednodušší – stačí vyjmout nádobu s obsahem, abyste měli všechny produkty po ruce !Nádoby také pomohou udržet chladničku čistou a usnadní její čištění. Místo čištění a mytí polic v lednici stačí vyčistit samotnou nádobu. Když se nepoužívají, lze je uložit do sebe. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Estetické a praktické organizéry CLEARY do lednice, na stůl, do šatny, kamkoliv, kde chcete uložit věci, které mohou být vystavené v průzračně čistém organizéru. 

Usnadní udržení pořádku v každé lednici. Díky nim snadno zorganizujete lednici – od zeleniny a ovoce až po balené produkty, jako jsou sýry, jogurty, uzeniny nebo třeba omáčky. Už nemusíte přesouvat produkty z přední části police, abyste získali něco ze zadní části lednice – stačí vytáhnout nádobu. Vaření a příprava pokrmů bude navíc ještě jednodušší – stačí vyjmout nádobu s obsahem, abyste měli všechny produkty po ruce !Nádoby také pomohou udržet chladničku čistou a usnadní její čištění. Místo čištění a mytí polic v lednici stačí vyčistit samotnou nádobu. Když se nepoužívají, lze je uložit do sebe

Vyrobeno z vysoce kvalitního průhledného plastu, který vypadá jako sklo.

BQ01013374514
26 ks

Parametry

Vnější rozměry
27x19x11cm
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Španělsko

Mohlo by vás také zajímat