search

Policový úložný box, s etiketou, a 2 přepážkami, ideální do spíže, 40x13cm, transp., BITO

229,00 Kč

JEDINĚČNÝ ORGANIZÉR URČENÝ PRO ÚZKÉ A HLUBOKÉ SKŘÍNĚ.  S tímto úložným boxem bude organizace mnohem snadnější. 

  • Boxy v průhledném designu jsou jedinečné, protože jsem určené do hlubokých skříní jako jsou spíže a regály a přitom jen úzký 13cm. Můžete tak potřeby kategorizovat a využít celou hloubku skříně. 
  • Navíc jsou velmi odolné a bytelné, takže můžete použít i na těžší předměty jako konzervy nebo čistící prostředky. 
  • Díky transparentnímu materiálu vidíte co je uvnitř. Navíc je doplněn o přední etiketu (papír + folie), kde si můžete napsat, co box obsahuje. 
  • Doplněno o 2 přepážky, které ještě lépe rozdělí třídí obsah v rámci boxu
  • Snížená přední strana taky přispívá k přehlednosti
  • Etiketa usnadní přehled
Počet
Momentálně vyprodáno, ale každý měsíc doskladňujeme zboží

 

Asi to znáte, ať už v kuchyni nebo kdykoliv v domácnosti se najde skříň, která je velmi hluboká a všechny věci, které se nacházejí v zadní části, jakoby neexistovaly. Pokud je navíc třeba spíž ještě úzká jen 40cm, pak abychom se dostali k těm zadním předmětům musíme všechny přední vyndat, Toto uložení obzvlášť v kuchyních, kde musíme být rychlí a efektivní nejde vůbec dohromady. S tímto úložným boxem to bude ale jiná písnička. Z každé police vytvoříte úzký šuplík tak akorát široký na běžné potraviny.

Tento úložný box je skvělým řešením pro efektivní využití úložného prostoru v hlubokých skříních. Díky úzkému designu si můžete být jisti, že využijete celou hloubku skříně a kategorizovat své věci.

Materiál, ze kterého je box vyroben, je velmi odolný a bytelný, takže můžete bez obav skladovat i těžší předměty. Průhledný materiál umožňuje snadnou identifikaci toho, co je uvnitř boxu, což usnadňuje hledání věcí a zlepšuje organizaci.

Přední etiketa vám umožňuje popsat, co je v boxu uvnitř, což usnadňuje identifikaci obsahu a urychluje hledání věcí. Pokud chcete ještě víc zefektivnit využití úložného prostoru v boxu, můžete si dokoupit přepážky a třídit obsah v rámci boxu.

Celkově lze říci, že tento úložný box je praktický a efektivním řešením pro organizaci věcí v hlubokých skříních.

BI2300549

Parametry

Vnější rozměry
39,5x13,6x 90
Objem v litrech
4,2l
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Česko

Mohlo by vás také zajímat