Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Organizér do šuplíku kuchyně i koupelny, příborník BAMBOOZ (15x15x7)

Kód: ZEL13330
149 Kč
Skladem (39 ks)
Možnosti doručení

S těmito zásuvkovými boxy můžete snadno získat lepší přehled o svých zásuvkách v koupelně nebo kanceláři. Konečně si uděláte pořádek v šuplíku s kosmetikou, v pracovním stole nebo klidně kuchyni. Bambusové vložky do šuplíků a zásuvek BAMBOO jsou ideální pro uložení make-upu, péče o pleť, laků na nehty, šperků, kancelářských potřeb a podobně.

Náš šuplíkový box se dodává ve 4 různých velikostech: 

  • 15x15x7
  • 23x7,5x7
  • 23x15x7
  • 30x15x7

POZNÁMKA: Organizér na make-up s rukojetí je ze stejné série a je také oblíbenou volbou, pokud jde o organizaci v koupelně. Najdete ho ZDE.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S těmito zásuvkovými boxy můžete snadno získat lepší přehled o svých zásuvkách v koupelně nebo kanceláři. Konečně si uděláte pořádek v šuplíku s kosmetikou, v pracovním stole nebo klidně kuchyni. Bambusové vložky do šuplíků a zásuvek BAMBOO jsou ideální pro uložení make-upu, péče o pleť, laků na nehty, šperků, kancelářských potřeb a podobně.

Náš šuplíkový box se dodává ve 4 různých velikostech: 

  • 15x15x7
  • 23x7,5x7
  • 23x15x7
  • 30x15x7

POZNÁMKA: Organizér na make-up s rukojetí je ze stejné série a je také oblíbenou volbou, pokud jde o organizaci v koupelně. Najdete ho ZDE.

Všestranný organizér zásuvek - bambusový úložný box v různých velikostech.  Umožní to přizpůsobit rozvržení tak, aby se vešly různé velikosti. Lze ho použít v kuchyni/koupelně/ložnici/zásuvce komody. Perfektní pro uspořádání příborů, kosmetiky, make-up, vlasových doplňků atd.

Elegantní bambusové organizéry. Vyrobeny z obnovitelného bambusu, který je odolnější než plast. Bambusový organizér může sloužit jako úložný box, ale také jako dekorace na pracovní stole.

Přizpůsobte si rozvržení: Bambusové organizéry zásuvek lze uspořádat libovolně, protože se liší velikost a různé kombinace, aby se váš nepořádek proměnil v organizovaný prostor.

Doplňkové parametry

Kategorie: ORGANIZÉRY DO ŠUPLÍKŮ
Vnější rozměry: 15x15x7
Materiál: Dřevo
Země dodavatele/výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz