Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Cestovní organizér na SPODNÍ PRÁDLO, dvojitá kapsa - šedá

Kód: CMPVO1158
199 Kč
Skladem (24 ks)
Možnosti doručení

Takovou taštičku na cestování ještě zajisté nemáte. Můžete jej použit na rozdělení spodního prádla, ale také může ukládat kosmetiku a koupelové produkty. Perfektní pro splnění vašich potřeb. Vyrobeno z vysoce kvalitního voděodolného polyesteru, odolného a prodyšného, ​​chrání vaše předměty před vlhkem a prachem po celou dobu cestování. S touto dokonalou velkou úložnou taškou ušetříte místo v kufru a budete mít vždy přehled o tom, kde co máte. Kontrola na letišti vás také nepřekvapí. Ideální na cestování, domácí použití, do tělocvičny, na tábory. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Takovou taštičku na cestování ještě zajisté nemáte. Můžete jej použit na rozdělení spodního prádla, ale také může ukládat kosmetiku a koupelové produkty. Perfektní pro splnění vašich potřeb. Vyrobeno z vysoce kvalitního voděodolného polyesteru, odolného a prodyšného, ​​chrání vaše předměty před vlhkem a prachem po celou dobu cestování. S touto dokonalou velkou úložnou taškou ušetříte místo v kufru a budete mít vždy přehled o tom, kde co máte. Kontrola na letišti vás také nepřekvapí. Ideální na cestování, domácí použití, do tělocvičny, na tábory. 

Doplňkové parametry

Kategorie: CESTOVÁNÍ, TAŠKY
Vnější rozměry: 30x17x11cm
Materiál: Textil
Země dodavatele/výrobce: Francie
Vlastnosti: Součástí série

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz