Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Dóza na potraviny, velkokapacitní box SLOP, šedé posuvné víko - 10l

Kód: OR154056
198 Kč
Skladem (24 ks)
Možnosti doručení

Velkokapacitní dózy řady SLOP. Nádoba s velkým objemem pro skladování různých produktů. Má víko s posuvným uzávěrem, které zajišťuje pohodlí při používání. Boxy mají nakloněné dno, aby se sypké a drobné uložené věci hromadily v části pod zasunovací částí víčka a byly tak lépe dostupné.  Kontejner má velkou kapacitu a umožňuje snadnou organizaci potravin a dalšího příslušenství. Skvěle poslouží v kuchyni, spíži, koupelně a dalších místnostech. Extrémně pohodlné a praktické k použití. Umožní správné skladování a dávkování produktů, zavádí zákon a pořádek. Originální výrobek české značky Orion.  Vyrobeno v souladu s evropskými normami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nádoba na uskladnění různých předmětů a potravin. Má kryt s posuvnou částí. Doma bude hojně využíván.

Vyrobeno z nejkvalitnějšího, průhledného materiálu a víčko je tmavě šedé. Zdravotně nezávadný a potravinově neutrální - neobsahuje škodlivé BPA (bisfenol). Průhledná barva umožňuje pohodlnou kontrolu obsahu nádoby, aniž byste ji museli otevírat.

Vybaveno víkem s posuvným uzávěrem, které poskytuje rychlý a snadný přístup k uloženým potravinám nebo předmětům. Díky tomu nemusíte otevírat celé balení, abyste odebrali potřebné množství produktu. Kryt ochrání uložené potraviny nebo předměty před vlhkostí a jinými vnějšími faktory.

Nádoba je odolná vysokým teplotám do max. +95 °C. Vhodné pro mytí v myčce na nádobí.

Nádoba má univerzální použití. Můžeme do ní dát jakékoli potraviny, domácí chemii, ale i různé druhy doplňků a nářadí. Perfektní pro skladování sypkých produktů, jako jsou těstoviny nebo mouka, stejně jako pro skladování pracího prášku nebo kapslí, tablet do myčky, krmiva pro domácí zvířata a dalších. Ideální pro domácnost, kancelář a dokonce i na zahradu.

Dóza pro skladování různých produktů. Má víko s posuvným uzávěrem, které zajišťuje pohodlí při používání. Nádoba má velkou kapacitu a umožňuje snadnou organizaci potravin a dalšího příslušenství. Skvěle poslouží v kuchyni, spíži, koupelně a dalších místnostech. Extrémně pohodlné a praktické k použití. Umožní správné skladování a dávkování produktů, zavádí zákon a pořádek. Originální výrobek české značky Orion.  Vyrobeno v souladu s evropskými normami.

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
? Objem: od 4l do 10l
? Materiál: Plast
Barva: Antracit
Značka: Orion
Vnější rozměry: 35x20x23cm,10l
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz