Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Dóz na potraviny, dělená s 4 sekcemi, s dávkovacím uzávěrem - 1,8l (4x0,45) FOLY Extra, šedá

Kód: OR127181
138 Kč
Skladem (43 ks)
Možnosti doručení

Už žádný nepořádek v kuchyni! Díky nádobě se 4 přihrádkami na uchování potravin zbavíte svou skříň otevřených balení drobných těstovin, rýže nebo ořechů. Nádoba na skladování potravin se skvěle hodí i na cestování. Box má až 4 oddělené sekce pro uložení sypkých produktů . Díky těsným víčkům zůstane obsah déle čerstvý. Nádoba je vyrobena z nejkvalitnějšího plastu schváleného pro styk s potravinami. Díky průhledným stěnám nádoby na první pohled poznáte, co se uvnitř skrývá. Víko nádoby je šedé. Uspořádejte si kuchyni pomocí krabiček na jídlo! Dělená dóza s dávkovacími uzávěry je vhodná pro uložení mouky, cukru, luštěnin, cereálií. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Už žádný nepořádek v kuchyni! Díky nádobě se 4 přihrádkami na uchování potravin zbavíte svou skříň otevřených balení drobných těstovin, rýže nebo ořechů. Nádoba na skladování potravin se skvěle hodí i na cestování. Box má až 4 oddělené sekce pro uložení sypkých produktů . Díky těsným víčkům zůstane obsah déle čerstvý. Nádoba je vyrobena z nejkvalitnějšího plastu schváleného pro styk s potravinami. Díky průhledným stěnám nádoby na první pohled poznáte, co se uvnitř skrývá. Víko nádoby je šedé. Uspořádejte si kuchyni pomocí krabiček na jídlo! Dělená dóza s dávkovacími uzávěry je vhodná pro uložení mouky, cukru, luštěnin, cereálií... Skvěle se hodí do malých kuchyní, karavanu, na dovolenou, na chatu, do kempu... Dělená na 4 samostatné sekce. Materiál: plast PP. Vhodná do myčky i MVT (bez víčka). 

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
? Objem: od 1l do 2l
? Materiál: Plast
Barva: Světle šedá
Značka: Orion
Vnější rozměry: 13,5x13,5x16,5 cm
Objem v litrech: 1,8l
Země dodavatele/výrobce: Česko

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 30.3.2024
+ Vyměnila jsem sáčky za dozu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz