search

Závěsný kapsář, 3 kapsy, dřevěné madlo, nástěnný organizér , motiv zvířata, XL - 35x82

289,00 Kč
3 - 5 dnů

Organizér na zavěšení, závěsný kapsář je nejen designovým doplňkem, ale také funkčním úložným prostorem. Bude se dobře hodit do dětského pokoje, ale i do předsíně na čepice a rukavice.  Nyní mají všechny hračky u postýlky své místo a vaše pohodlí po zábavě rádo uklidí. Organizér, který se zavěšuje na stěnu se vyznačuje třemi kapsami, do kterých lze uložit medvídky, knížky nebo drobné doplňky . Motiv zvířat se hodí jak v dívčím, tak v chlapeckém pokoji. Za zmínku stojí především výroba vysoce kvalitního polyesteru , který je odolný a snadno se čistí .

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Organizér na zavěšení, závěsný kapsář je nejen designovým doplňkem, ale také funkčním úložným prostorem. Bude se dobře hodit do dětského pokoje, ale i do předsíně na čepice a rukavice.  Nyní mají všechny hračky u postýlky své místo a vaše pohodlí po zábavě rádo uklidí. Organizér, který se zavěšuje na stěnu se vyznačuje třemi kapsami, do kterých lze uložit medvídky, knížky nebo drobné doplňky . Motiv zvířat se hodí jak v dívčím, tak v chlapeckém pokoji. Za zmínku stojí především výroba vysoce kvalitního polyesteru , který je odolný a snadno se čistí .

Rozměry organizéru na zavěšení jsou buď 20*60cm nebo 81,5*35 centimetrů. Takové řešení, příslušenství nezabere mnoho místa. Organizér můžete zavěsit na stěnu, skříň nebo dveře. Moderní design v kombinaci s motivem milých zvířátek způsobí, že si vaše dítě produkt zamiluje na první pohled. Doplněk se stane nejen funkčním úložným prostorem, ale bude i jedinečnou ozdobou dětského pokoje.

  • organizér zavěšený na provázku určený na hračky i knížky
  • perfektní doplněk do dětského pokoje, šedá
  • barva umožňuje, aby se hodil v chlapeckém i dívčím pokoji
  • organizér má tři kapsy,
  • můžete uložit hračky, knihy nebo drobné doplňky
  • produkt pomáhá udržovat pořádek v pokoji i těch nejmladších
  • Motiv mazlíčků přitahuje pozornost dětí

ZEL14287
9 ks

Parametry

Vnější rozměry
35x81,5
Materiál
Textil
Země dodavatele/výrobce
Německo