search

Podložka do dřezu, odkapávač HYDRA

129,00 Kč
3 - 5 dnů

Poškození a škrábance ve dřezu jsou nepříjemné a drahé. Vyhněte se obojímu s podložkou pod kuchyňský dřez ! Nebo funguje také jako odkapávač. Předměty s ostrými hranami již nemohou dřez poškodit a vaše nádobí je spolehlivě chráněno před prasklinami a rozbitím. Na odkapávací desce také nehrozí žádné riziko, pokud by nádobí sklouzlo. Podložka pod dřez slouží jako účinná ochrana mezi nádobím a povrchy vašeho dřezu.

Podložka je 31 cm dlouhá a 27 cm široká. Je protiskluzová, odolná a přizpůsobí se jakémukoli povrchu. Vzhledem k pečlivé a udržitelné výrobě je podložka pod dřez vyrobena z vysoce kvalitního plastu, který je nejen bez škodlivin, ale je vhodný i pro alergiky. Bez váhání může přijít do kontaktu s čisticími prostředky, aniž by se uvolnily nějaké zdraví škodlivé látky.

 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Podložka do dřezu švýcarské kvality společnost Rotho nebo jako odkapávač. 

Mytí nádobí je nutnost, ale poškrábaný dřez nechce nikdo. Podložka chrání dřez nebo odkapávací desku před poškrábáním, bezpečně zde leží a také chrání nádobí před poškozením.

  • protiskluzová podložka do umyvadla
  • spolehlivá ochrana dřezu a nádobí
  • pružný, odolný plast
  • šetrné k životnímu prostředí a netoxický
  • Kvalita švýcarské značky

Poškození a škrábance ve dřezu jsou nepříjemné a drahé. Vyhněte se obojímu s podložkou pod kuchyňský dřez ! Bezpečnost dřezu nebo na odkapávací desce tvoří ochrannou bariéru. Předměty s ostrými hranami již nemohou dřez poškodit a vaše nádobí je spolehlivě chráněno před prasklinami a rozbitím. Na odkapávací desce také nehrozí žádné riziko, pokud by nádobí sklouzlo. Podložka pod dřez slouží jako účinná ochrana mezi nádobím a povrchy vašeho dřezu.

Podložka je 31 cm dlouhá a 27 cm široká. Je protiskluzová, odolná a přizpůsobí se jakémukoli povrchu. Vzhledem k pečlivé a udržitelné výrobě je podložka pod dřez vyrobena z vysoce kvalitního plastu, který je nejen bez škodlivin, ale je vhodný i pro alergiky. Bez váhání může přijít do kontaktu s čisticími prostředky, aniž by se uvolnily nějaké zdraví škodlivé látky. I vy můžete chránit své nádobí i dřez. 

 

RT1752002590
16 ks

Parametry

Vnější rozměry
31x27

Mohlo by vás také zajímat