Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Podložka pod baterii, ke dřezu silikonová, šedá

Kód: OR540118
78 Kč
Skladem (31 ks)
Možnosti doručení

SILIKONOVÁ PODLOŽKA ke kohoutku nebo vodovodní baterii. Vyrobena ze silikonu. Dokonale zachycuje kapky a stříkance. Drenážní otvory odvádí přebytečnou vodu a odtéká zpět do dřezu. V případě, že trpíte vodním kamenem vám značně zabrání jeho usazování kolem baterie. 

UDRŽUJTE OKOLÍ DŘEZU V SUCHU: Tento silikonový lapač vody zachytí vodu a automaticky vypustí vodu kolem baterie do dřezu, nemusíte se starat o vzdálenost mezi stěnou a baterií. voda zůstává na podložce nebo pultu.

VHODNÁ VELIKOST PRO VĚTŠINU DŘEZU: s rozměry 36x14x0,6cm se hodí kamkoliv, průměr hlavice baterie je nastavitelný.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SILIKONOVÁ PODLOŽKA ke kohoutku nebo vodovodní baterii. Vyrobena ze silikonu. Dokonale zachycuje kapky a stříkance. Drenážní otvory odvádí přebytečnou vodu a odtéká zpět do dřezu. V případě, že trpíte vodním kamenem vám značně zabrání jeho usazování kolem baterie. 

UDRŽUJTE OKOLÍ DŘEZU V SUCHU: Tento silikonový lapač vody zachytí vodu a automaticky vypustí vodu kolem baterie do dřezu, nemusíte se starat o vzdálenost mezi stěnou a baterií. voda zůstává na podložce nebo pultu.

VHODNÁ VELIKOST PRO VĚTŠINU DŘEZU: s rozměry 36x14x0,6cm se hodí kamkoliv, průměr hlavice baterie je nastavitelný.

Na tuto silikonovou vypouštěcí podložku můžete také položit zubní kartáček, kelímek, dezinfekční prostředek na ruce a mýdlo na nádobí a používat to.

Při instalaci stačí rozložit podložku na kuchyňský dřez a obklopit baterii středovým otvorem. Stačí ji pouze opláchnout saponátem a lze ji použít přímo bez čekání na sušení. Měkká a bez zápachu. Opakovaně použitelná a odolná. 

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 36x14x0,6cm
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz