Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Kovový stojan na dokumenty/učebnice/časopisy, šedý, mřížka, MESH

Kód: ZEL18175
449 Kč
Skladem (14 ks)
Možnosti doručení

Držák na dokumenty na stůl, nebo noviny je potřeba v každé domácnosti, protože v každé domácnosti se najdou kupky s papíry. Pro všechny, kteří se chtějí vyhnout nervóznímu hledání. Dokumenty, časopisy nebo učebnice a sešity, které jsou ve 3 řadách za sebou jsou velice přehledné a pracovní stůl bude uspořádaný. Tento organizér v antracitové barvě se bude dobře vyjímat v obývacím pokoji, kuchyni nebo předsíni. Ať ji postavíte kamkoli, dobře vám poslouží nejen jako stojánek na časopisy, ale také ozdobí interiér k tomu určený.

Držák je vyroben z pevné oceli odolný proti poškození . Stojí stabilně, neviklá a nebude vám dělat problém při zatížení. Design stojanu umožňuje oddělovat dokumenty do samostatných přihrádek , což vám jistě pomůže najít ten, na kterém vám záleží nejvíce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Držák na dokumenty na stůl, nebo noviny je potřeba v každé domácnosti, protože v každé domácnosti se najdou kupky s papíry. Pro všechny, kteří se chtějí vyhnout nervóznímu hledání. Dokumenty, časopisy nebo učebnice a sešity, které jsou ve 3 řadách za sebou jsou velice přehledné a pracovní stůl bude uspořádaný. Tento organizér v antracitové barvě se bude dobře vyjímat v obývacím pokoji, kuchyni nebo předsíni. Ať ji postavíte kamkoli, dobře vám poslouží nejen jako stojánek na časopisy, ale také ozdobí interiér k tomu určený.

Držák je vyroben z pevné oceli odolný proti poškození . Stojí stabilně, neviklá a nebude vám dělat problém při zatížení. Design stojanu umožňuje oddělovat dokumenty do samostatných přihrádek , což vám jistě pomůže najít ten, na kterém vám záleží nejvíce.

  • moderní design novinového organizéru,
  • praktický stojan na lis s přihrádkami na zakládání novin,
  • držák na noviny vyrobený z pevné a odolné ocelové síťoviny,

Doplňkové parametry

Kategorie: PRACOVNA
Vnější rozměry: 32x9x30
Materiál: Kov
Země dodavatele/výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz