Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Organizér, úložný box do hlubokých skříní a spíží, TRAY - 53 x 35 x 12cm, bílá

Kód: NAK75000
149 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Plastová nádoba, vhodná pro potravinářský a různé domácí použití, vyrobená z bílého polypropylenu. Tuto nádobu lze využívat jako zásuvku na polici. Je dostatečně velká pro hluboké skříně, proto ušetří místo. Už se nebudete muset sklánět a klečet, nebo naopak brát žebřík abyste viděli, co leží vzadu na polici. Jednoduše vložíte předměty do organizéru a povytáhnete si úložný box jako zásuvku či šuplík. Je vhodná kamkoliv, kde potřebujete organizovat věci v hluboké skříní 55-60cm. Navíc je otestována pro styk s potravinami, proto se skvěle hodí do regálů s potravinami do spíží. Komu se vleze klidně také do lednice. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plastová nádoba, vhodná pro potravinářský a různé domácí použití, vyrobená z bílého polypropylenu. Tuto nádobu lze využívat jako zásuvku na polici. Je dostatečně velká pro hluboké skříně, proto ušetří místo. Už se nebudete muset sklánět a klečet, nebo naopak brát žebřík abyste viděli, co leží vzadu na polici. Jednoduše vložíte předměty do organizéru a povytáhnete si úložný box jako zásuvku či šuplík. Je vhodná kamkoliv, kde potřebujete organizovat věci v hluboké skříní 55-60cm. Navíc je otestována pro styk s potravinami, proto se skvěle hodí do regálů s potravinami do spíží. Komu se vleze klidně také do lednice. 

Tuto nádobu lze využívat i do ledničky například na ryby, maso, ovoce, nebo zeleninu. Plastová přepravka, vhodná pro uskladnění potravin či jiné domácí využití. Bílý polypropylen. Tuto nádobu využít i pro uskladnění potravin do chladících boxů či ledniček. Vhodná pro uskladnění ryb, masa, ovoce, nebo zeleniny. S atestem pro styk s potravinou.

 

Parametry (charakteristika):

rozměr (v x š x d): 12 x 50 x 35 cm

barva: bílá

objem: 15 litrů

prohlášení o shodě pro styk s potravinami

Doplňkové parametry

Kategorie: ÚLOŽNÉ BOXY
Vnější rozměry: 53x35x12
Objem v litrech: 15l
Materiál: Plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz