Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Lékárnička, úložný box na léky s vnořeným organizérem, 2v1, s madlem, antibakteriální, 12.5l

Kód: ALT0407007215
399 Kč
Skladem (6 ks)
Možnosti doručení

Box na léky, určeno nejen pro domácí lékárničku. Úložné boxy, krabice jsou ideální pro skladování zdravotnického materiálu, které vyžadují sterilitu, v kosmetických salonech, lékárnách nebo školkách.

  • Antibakteriální plastové úložné boxy s víkem jsou k dispozici v široké škále velikostí, ze kterých si můžete vybrat.
  • Úložné plastové boxy s víkem jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu s mikročásticemi stříbra, které zabíjejí 99 % bakterií a plísní
  • Nádoby jsou vhodné do myčky, chladničky a mrazničky (vhodné pro teploty od -30 do +90 stupňů).
  • Obsahují bezpečnostní klipsy, aby se děti nedostali snadno a jsou opatřeny rukojetí a dále jsou vybavené vnitřní vložkou, vloženým organizérem pro snadnější uspořádání menších potřeb a rychlý přehled. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Box na léky, určeno nejen pro domácí lékárničku. Má antibakteriální úpravu plastu s mikro granulemi ze stříbra.  Celá řada těchto boxů 4,5l, 6,5l, 8l, 12,5l  s vnořeným organizérem je ideální pro skladování léků. Mikročástice stříbra obsažené v plastových krabičkách zabraňují přenosu bakterií během používání. Naše úložné boxy jsou ideální pro skladování zdravotnického materiálu, které vyžadují sterilitu, v kosmetických salonech, lékárnách nebo školkách.

  • Díky výběru s mnoho rozměrů si najde každý tu svou. Jen pro první pomoc nebo opravdu pro toho, kdo potřebuje větší zásobu. Antibakteriální plastové úložné boxy s víkem jsou k dispozici v široké škále velikostí, ze kterých si můžete vybrat.
  • Úložné plastové boxy s víkem jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu s mikročásticemi stříbra, které zabíjejí 99 % bakterií a plísní, což pomáhá udržet obsah nádoby déle svěží a čistší. Mikrostříbro ničí buněčnou stěnu bakterií a blokuje jejich množení.
  • Opravdu užitečné krabičky jsou bezpečné pro alergiky, produkty neobsahují BPA a další škodlivé látky. Jsou certifikované a schválené pro styk s potravinami. Nádoby jsou vhodné do myčky, chladničky a mrazničky (vhodné pro teploty od -30 do +90 stupňů).
  • Obsahují bezpečnostní klipsy, aby se děti nedostali snadno a jsou opatřeny rukojetí a dále jsou vybavené vnitřní vložkou, vloženým organizérem pro snadnější uspořádání menších potřeb a rychlý přehled. 

 

4,5l - 29 x 20 x 12 cm

6,5l - 29 x 18 x 18 cm

8l - 40 x 20 x 16,5 cm 

12,5l - 40 x 30 x 16,5 cm

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: KOUPELNA
Vnější rozměry: 40 x 30 x 16,5 cm
Objem v litrech: 12,5
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz