Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Organizér do vysokého šuplíku, příborník šedý iDelinia (30x20x15)

Kód: ML947712
239 Kč
Skladem (7 ks)
Možnosti doručení

Trendem moderních kuchyní jsou široké výsuvy, aby se do nich vešlo co nejvíce předmětů a zároveň, aby uživatel získal, co největší přehlednost. Ale pak máme ty kuchyně, kterou jsou velmi malé, mají málo úložného prostoru. Obsahují jen pár zásuvek a navíc úzkých a hlubokých. V tom případě usporadejto.cz doporučuje řadu iD, při které si můžete sestavit příborník dle potřeby. Ve 3 velikostech s výškou 15cm můžete vytvořit organizovaný úložný prostor. 

Nemusí se jednat jen o uložení příborů, ale jakýkoliv předmětů, potravin, pomocníků a nářadí, jež touží být uspořádané. Pro ještě lepší orientaci a ukládání předmětů je vhodné výsuvy vybavit systémem přihrádek, příborníků a rozdělovníků. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Trendem moderních kuchyní jsou široké výsuvy, aby se do nich vešlo co nejvíce předmětů a zároveň, aby uživatel získal, co největší přehlednost. Ale pak máme ty kuchyně, kterou jsou velmi malé, mají málo úložného prostoru. Obsahují jen pár zásuvek a navíc úzkých a hlubokých. V tom případě usporadejto.cz doporučuje řadu iD, při které si můžete sestavit příborník dle potřeby. Ve 3 velikostech s výškou 15cm můžete vytvořit organizovaný úložný prostor. 

Nemusí se jednat jen o uložení příborů, ale jakýkoliv předmětů, pomocníků a nářadí jež touží být uspořádané. Pro ještě lepší orientaci a ukládání předmětů je vhodné výsuvy vybavit systémem přihrádek, příborníků a rozdělovníků. 

Z uložených příborů a jiných drobných kuchyňských předmětů bude bez příborníku jen nešťastná hromádka. Dna zásuvek mají jednu neblahou vlastnost, uložené předměty na nich kloužou. Při pohybu zásuvky pak nepříjemně rachotí a mohou se otlouct. Je lepší mít předměty na místě rozdělené do kategorií. Mnohem lépe se pak člověk v tomto zorientuje a zároveň udělá rychleji úklid šuplíku. 

Doplňkové parametry

Kategorie: ORGANIZÉRY DO ŠUPLÍKŮ
Vnější rozměry: 30 x 20 x 14.7
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz