search

Bambusový organizér, třídící vložka do šuplíku, 9 přihrádek, 45x32x5

679,00 Kč
3 - 5 dnů

Hledáte praktický způsob, jak udržet svůj pracovní stůl v pořádku a vždy připravený ke studiu nebo práci? Tento značkový výrobek zaujme svým nadčasovým designem a funkčností, která vám usnadní každodenní úkoly.

  • Bambusové dřevo je známé pro svou přírodní krásu a odolnost. Náš organizér je vyroben z tohoto vysoce kvalitního materiálu, což zajišťuje trvanlivost a ekologickou udržitelnost.
  • S 9 praktickými přihrádkami máte dostatek místa pro uložení a organizaci všech kancelářských drobností.
  • Bambusové dřevo je snadno udržovatelné. Stačí utřít vlhkým hadříkem a vaše kuchyňský organizér bude vypadat jako nový.
  • Zlepšíte organizaci zásuvky a přidáte do ní nádech elegance. Ušetřete si čas a stres při hledání potřebných doplňků nebo třeba líčidel. Vytvořte si prostor pro radost!
Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Hledáte praktický způsob, jak udržet svůj pracovní stůl v pořádku a vždy připravený ke studiu nebo práci? Zásuvkový organizér z 100% přírodního bambusového dřeva od renomované německé firmy ZELLER. Tento značkový výrobek zaujme svým nadčasovým designem a funkčností, která vám usnadní každodenní úkoly.

  • 100% Přírodní Bambusové Dřevo: Bambusové dřevo je známé pro svou přírodní krásu a odolnost. Náš organizér je vyroben z tohoto vysoce kvalitního materiálu, což zajišťuje trvanlivost a ekologickou udržitelnost.
  • 9 Přihrádek pro drobnosti: S devíti praktickými přihrádkami máte dostatek místa pro uložení a organizaci všech kancelářských drobností.
  • Snadno se Udržuje v Čistotě: Bambusové dřevo je snadno udržovatelné. Stačí utřít vlhkým hadříkem a vaše kuchyňský organizér bude vypadat jako nový.
  • Zlepšíte organizaci zásuvky a přidáte do ní nádech elegance. Ušetřete si čas a stres při hledání potřebných doplňků nebo třeba líčidel. Vytvořte si prostor pro radost!

ZEL25348
11 ks

Parametry

Vnější rozměry
44,5x32x5
Materiál
Dřevo
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat