Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Organizér do šuplíku, na příbory, nože, na vařečky sada 2ks, šedý

Kód: VG7194
299 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Díky organizéru na příbory budete mít své nože, vidličky, lžíce a další kuchyňské nářadí v naprostém pořádku . Už nebudete ztrácet čas hledáním těch správných příborů v zásuvce. Organizéry na příbory vám umožní uspořádat kuchyňské nářadí tak, aby bylo snadno dostupné i v úzkém šuplíku. Organizéry na příbory jsou navrženy tak, aby optimálně využily dostupný prostor v malé zásuvce.

Příborník se skládá se organizéru na nože a příbory a samostatném organizéru na kuchyňské pomocníky a jiné nástroje. Můžete jej umístit nahoru na příborník nebo vedle. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Díky organizéru na příbory budete mít své nože, vidličky, lžíce a další kuchyňské nářadí v naprostém pořádku . Už nebudete ztrácet čas hledáním těch správných příborů v zásuvce. Organizéry na příbory vám umožní uspořádat kuchyňské nářadí tak, aby bylo snadno dostupné i v malém a úzkém šuplíku. Organizéry na příbory jsou navrženy tak, aby optimálně využily dostupný prostor v zásuvce.

S tím příborník ušetříte tak místo, protože využijete výšky. Nemusí být vždy příbory vedle sebe, ale kaskádovitě uložené. Získáte více místa pro uložení dalších věcí.

Díky pečlivě navrženým dělením a přihrádkám se uloží vše, co je potřeba. Každý typ příborů si najde své místo, což usnadňuje jejich třídění a uspořádání. K orientaci slouží i identifikace příborů - kam patří lžíce, nože i vidličky. Nyní budou všechny vidličky pohromadě, lžíce budou odděleny od nožů a drobné doplňky jako otvíráky nebo vývrtky budou mít svůj vlastní oddělený prostor.

Materiál: plast

Prostorný

Snadné čištění

Pohodlné použití

Skládací

9 přihrádek na nože

4 přihrádky na příbory

Odnímatelná police

Barva: šedá

ROZMĚRY: Šířka organizéru: 23,5 cm, Délka: 39,5 cm, Výška: 8 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: ORGANIZÉRY DO ŠUPLÍKŮ
Vnější rozměry: 23,5 x 39,5 x 8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz