Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Jutový zavazovací pytlík - multifunkční na kolíčky, květináč, na cibuli, 21x17

Kód: ZEL25635
149 Kč
Skladem (31 ks)
Možnosti doručení

Multifunkční jutové zavazovací pytlíky jsou ideálním nástrojem pro všechny, kteří chtějí udržovat pořádek a zároveň se inspirovat k tvoření. Tyto pytlíky s rozměry 16x16 cm jsou univerzální a najdou své využití nejenom v kuchyni, ale i v domácnosti a na zahradě. Tyto jutové zavazovací pytlíky jsou více než jen praktickými organizéry. Jsou to také kusy přírody, které vám mohou pomoci při kreativním tvoření a dekoraci vašeho domova. Můžete je použít podle vaší fantazie a potřeb, ať už jde o praktické nebo dekorační detaily. Udržujte pořádek s přírodou a estetikou s našimi jutovými zavazovacími pytlíky.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Multifunkční jutové zavazovací pytlíky jsou ideálním nástrojem pro všechny, kteří chtějí udržovat pořádek a zároveň se inspirovat k tvoření. Tyto pytlíky s rozměry 16x16 cm jsou univerzální a najdou své využití nejenom v kuchyni, ale i v domácnosti a na zahradě.

Proč zvolit naše jutové zavazovací pytlíky:

  • Ekologicky Šetrný Materiál: Jsou vyrobeny z jutového vlákna, což je přírodní materiál, který je biologicky rozložitelný. Pomáháte tím snižovat svůj ekologický otisk.
  • Multifunkční Použití: Tyto pytlíky jsou opravdu multifunkční. Můžete je používat k ukládání kolíčků na prádlo, jako dekorační obal pro květináče, nebo jako praktický způsob skladování cibulí nebo dalších potravin.
  • Velikost 16x16 cm: Rozměr pytlíků je ideální pro různé potřeby. Snadno se do něj drobnosti ukládají.
  • Estetický Design: Jutový materiál má rustikální a přírodní vzhled, který dodává každému prostoru speciální atmosféru.

Tyto jutové zavazovací pytlíky jsou více než jen praktickými organizéry. Jsou to také kusy přírody, které vám mohou pomoci při kreativním tvoření a dekoraci vašeho domova. Můžete je použít podle vaší fantazie a potřeb, ať už jde o praktické nebo dekorační detaily. Udržujte pořádek s přírodou a estetikou s našimi jutovými zavazovacími pytlíky.

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 21x výška 17cm
Materiál: Textil
Země dodavatele/výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz