Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Skleněná dóza na citrón, tácek s poklopem ze skla, CITRÓN , 10x10

Kód: ALT0103005502
129 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Skleněná dóza na rozkrojený citrón pomůže udržet citróny a další ovoce déle čerstvé. Doplňky v kuchyni jsou klíčovým prvkem v každé domácnosti. A když je naříznete citrón, abyste si jen kápli do čaje, pak hledáte, kam nakrojený citrón uschovat, aby neoschl nebo se na něj neusadily mušky a octomilky. 

Z tohoto důvodu byla vytvořena nádoba na citron Altom Design, která umožňuje bezpečné a hygienické skladování. Průhledný skleněný doplněk s víčkem pomůže udržet ovoce čerstvé. Výrobek navíc zapadne do klasických i moderních designů.  Nádoba se vám doma jistě bude dobře hodit.

výška 10 cm

průměr 10 cm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skleněná dóza na rozkrojený citrón pomůže udržet citróny a další ovoce déle čerstvé. Doplňky v kuchyni jsou klíčovým prvkem v každé domácnosti. A když je naříznete citrón, abyste si jen kápli do čaje, pak hledáte, kam nakrojený citrón uschovat, aby neoschl nebo se na něj neusadily mušky a octomilky. 

Z tohoto důvodu byla vytvořena nádoba na citron Altom Design, která umožňuje bezpečné a hygienické skladování. Průhledný skleněný doplněk s víčkem pomůže udržet ovoce čerstvé. Výrobek navíc zapadne do klasických i moderních designů.  Nádoba se vám doma jistě bude dobře hodit.

výška 10 cm

průměr 10 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 10x10
Materiál: Sklo
Země dodavatele/výrobce: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz