Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Úložný box na brambory a cibuli s větráním, šedý

Kód: ALT0207018453
Novinka
Značka: ALTOM
199 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Úložný box na ovoce a zeleninu o objemu 10 l je nepostradatelným prvkem v každé kuchyni. Díky inovativní klapce s funkcí větrání se nádoba na ovoce a zeleninu stane praktickým nástrojem pro pohodlné a hygienické skladování čerstvých brambor, cibule, česneku, kořenové zeleniny apod.

Šetří místo a je stohovatelný.  Vychutnejte si čistou a organizovanou kuchyni, aniž byste si museli dělat starosti s nepořádkem. S větracími otvory v našich úložných boxech udržíte zeleninu a ovoce čerstvé.

Průhledné stěny v nádobě na zeleninu umožňují snadný přístup a rychlou identifikaci jaké jsou zásoby a hladké povrchy usnadňují čištění pro bezstarostné používání nádoby na brambory ve vaší kuchyni. 

Vyrobeno z trvanlivého, kvalitního plastu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Úložný box na ovoce a zeleninu o objemu 10 l je nepostradatelným prvkem v každé kuchyni. Díky inovativní klapce s funkcí větrání se nádoba na ovoce a zeleninu stane praktickým nástrojem pro pohodlné a hygienické skladování čerstvých brambor, cibule, česneku, kořenové zeleniny apod.

Jedinečný úložný box na brambory nabízí efektivní ochranu proti nežádoucímu hmyzu. Zajišťuje bezpečnost a svěžest uložené zeleniny a ovoce a zbavuje vás starostí ohledně rychlého vyklíčení brambor. 

Šetří místo a je stohovatelný.  Konstrukce nádoby umožňuje snadné skladování a šetří místo v kuchyni. Vychutnejte si čistou a organizovanou kuchyni, aniž byste si museli dělat starosti s nepořádkem. S větracími otvory v našich úložných boxech udržíte zeleninu a ovoce čerstvé.

Úložný box je mnohostranným a praktickým řešením v každé kuchyni. Průhledné stěny v nádobě na zeleninu umožňují snadný přístup a rychlou identifikaci jaké jsou zásoby a hladké povrchy usnadňují čištění pro bezstarostné používání nádoby na brambory ve vaší kuchyni. 

Vyrobeno z trvanlivého, kvalitního plastu, chrání potraviny před vlhkostí a prodlužuje jejich čerstvost. To je obzvláště důležité pro zajištění toho, aby vaše přísady zůstaly déle čerstvé.

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 29 x 19 x výška 20cm
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz