Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Štítek, nálepka do dětského pokoje, černá na bílém podkladu - Zelenina, vaření

Kód: OZNACTO_DET_11
30 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Pomozte sobě i dětem s uspořádáním všech hraček, výtvarných potřeb a dalších věcí v jejich dětském světě. Díky krásným a jasným piktogramům se úklid změní na zábavu. Samolepky jsou vyrobené z odolné vinylové fólie, která má dlouhodobou životnost. Jsou voděodolné. Jedná se o řezanou grafiku. Zakoupit si je můžete v několika provedeních. Pokud byste měli zájem o jinou barvu či velikost, stačí nám napsat a vyrobíme vám je přímo podle vašich přání. Pokud vám nějaký piktogram k uspořádání chybí, budeme rádi za informaci a my vám ho připravíme.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomozte sobě i dětem s uspořádáním všech hraček, výtvarných potřeb a dalších věcí v jejich dětském světě. Díky krásným a jasným piktogramům se úklid změní na zábavu. Samolepky jsou vyrobené z odolné vinylové fólie, která má dlouhodobou životnost. Jsou voděodolné. Jedná se o řezanou grafiku. Zakoupit si je můžete v několika provedeních. Pokud byste měli zájem o jinou barvu či velikost, stačí nám napsat a vyrobíme vám je přímo podle vašich přání. Pokud vám nějaký piktogram k uspořádání chybí, budeme rádi za informaci, abychom ho pro vás mohli připravit.

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠTÍTKY
Vnější rozměry: Průměr 6cm
Země dodavatele/výrobce: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz