Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Držák, stojan na pokličky, talíře a víčka - 8 pozic, černý

Kód: BY01011074743
229 Kč
Skladem (23 ks)
Možnosti doručení

Udělejte si pořádek ve skříni s tímto víceúčelovým úložným stojanem. Perfektní na poklice, víčka od plastových krabiček, prkénka na krájení, talířů  nebo dokonce pánve. Také kuchařky se krásně uspořádají v tomto organizéru. Místo toho, abyste je skládali na nestabilní hromadu, je postavte vzpřímeně. Tento organizér je navržen tak, aby se vešel do většiny kuchyňských skříní, aby zlepšil a uspořádal váš prostor. tento stojan je výjimečný v tom, že pojme předměty do 8 přihrádek. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Udělejte si pořádek ve skříni s tímto víceúčelovým úložným stojanem. Perfektní na poklice, víčka od plastových krabiček, prkénka na krájení, talířů  nebo dokonce pánve. Také kuchařky se krásně uspořádají v tomto organizéru. Místo toho, abyste je skládali na nestabilní hromadu, je postavte vzpřímeně. Tento organizér je navržen tak, aby se vešel do většiny kuchyňských skříní, aby zlepšil a uspořádal váš prostor. tento stojan je výjimečný v tom, že pojme předměty do 8 přihrádek. 

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 35,8x17,2x13,4cm
Materiál: Kov
Země dodavatele/výrobce: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz