Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Držák, stojan na pokličky, pánve, desky, plechy - 3 pozice, nerezový ZELLER

Kód: ZEL24850
199 Kč
Skladem (46 ks)
Možnosti doručení

Nerezový stojan na poklice, desky a táce: Organizace s elegancí je heslo eshopu usporadejto.cz. V kuchyni je organizace klíčem k efektivnímu vaření a přípravě jídel. Náš nerezový stojan na poklice, desky a táce se třemi pozicemi se stane vaším spolehlivým partnerem pro udržení vaší kuchyně v pořádku.

Proč naši nerezový stojan zvolit:

  • Tento stojan nabízí tři pozice. Skvěle se hodí pro uložení poklic, prkýnek na krájení, tácků nebo jiných kuchyňských doplňků.
  • Vyroben z odolné pochromovaného kovu. 
  • Udrží poklice, desky a táce na jednom místě, což značně usnadní vaši práci v kuchyni.
  • Nemusíte se obávat o případné převrhnutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nerezový stojan na poklice, desky a táce: Organizace s elegancí je heslo eshopu usporadejto.cz. V kuchyni je organizace klíčem k efektivnímu vaření a přípravě jídel. Náš nerezový stojan na poklice, desky a táce se třemi pozicemi se stane vaším spolehlivým partnerem pro udržení vaší kuchyně v pořádku.

Proč naši nerezový stojan zvolit:

  • Víceúčelový design: Tento stojan nabízí tři pozice, které můžete využít pro různé účely. Skvěle se hodí pro uložení poklic, prkýnek na krájení, tácků nebo jiných kuchyňských doplňků.
  • Nerezový lesk: Vyroben z odolné nerezové oceli, stojan zajišťuje dlouhotrvající odolnost a snadnou údržbu. Jeho leský povrch vypadá skvěle v každé kuchyni a snadno se čistí.
  • Efektivní organizace: Udržujte své poklice, desky a táce na jednom místě, což značně usnadní vaši práci v kuchyni. Uvolněte pracovní plochu a mějte veškeré potřebné nástroje a doplňky po ruce.
  • Stabilní konstrukce: Nerezový stojan je navržen tak, aby poskytoval maximální stabilitu a bezpečnost pro vaše kuchyňské vybavení. Nemusíte se obávat o případné převrhnutí.
  • Jednoduchá montáž: Montáž je rychlá a jednoduchá. Stačí ho postavit na vhodném místě v kuchyni a okamžitě získáte efektivní organizační řešení.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 14 x 22,8 x 18 cm
Materiál: Kov
Země dodavatele/výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz