Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Úložný box, organizér, transparentní QUTTIN - 22,5x16x9,5cm (3l)

Kód: BQ01013374513
159 Kč
Skladem (32 ks)
Možnosti doručení

Estetické a praktické organizéry CLEARY do lednice, na stůl, do šatny, kamkoliv, kde chcete uložit věci, které mohou být vystavené v průzračně čistém organizéru. 

Usnadní udržení pořádku v každé lednici. Díky nim snadno zorganizujete lednici – od zeleniny a ovoce až po balené produkty, jako jsou sýry, jogurty, uzeniny nebo třeba omáčky. Už nemusíte přesouvat produkty z přední části police, abyste získali něco ze zadní části lednice – stačí vytáhnout nádobu. Vaření a příprava pokrmů bude navíc ještě jednodušší – stačí vyjmout nádobu s obsahem, abyste měli všechny produkty po ruce !Nádoby také pomohou udržet chladničku čistou a usnadní její čištění. Místo čištění a mytí polic v lednici stačí vyčistit samotnou nádobu. Když se nepoužívají, lze je uložit do sebe. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Estetické a praktické organizéry CLEARY do lednice, na stůl, do šatny, kamkoliv, kde chcete uložit věci, které mohou být vystavené v průzračně čistém organizéru. 

Usnadní udržení pořádku v každé lednici. Díky nim snadno zorganizujete lednici – od zeleniny a ovoce až po balené produkty, jako jsou sýry, jogurty, uzeniny nebo třeba omáčky. Už nemusíte přesouvat produkty z přední části police, abyste získali něco ze zadní části lednice – stačí vytáhnout nádobu. Vaření a příprava pokrmů bude navíc ještě jednodušší – stačí vyjmout nádobu s obsahem, abyste měli všechny produkty po ruce !Nádoby také pomohou udržet chladničku čistou a usnadní její čištění. Místo čištění a mytí polic v lednici stačí vyčistit samotnou nádobu. Když se nepoužívají, lze je uložit do sebe

Vyrobeno z vysoce kvalitního průhledného plastu, který vypadá jako sklo.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: ÚLOŽNÉ BOXY
? Šířka (vodorovná): od 15cm do 25cm
? Délka (hloubka): od 15cm do 25cm
? Výška: od 5cm do 15cm
? Objem: od 2l do 3l, od 3 do 4l
? Materiál: Plast
Barva: Transparentní
Vnější rozměry: 22,5x16x9,5cm
Země dodavatele/výrobce: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz