Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Plastový úložný box s přepážkou, 2 přihrádky LOVA, bílý

Kód: BY01013375532B
99 Kč
Skladem (5 ks)
Možnosti doručení

Ať žije pořádek a organizace! Máte rádi příkladný pořádek mezi svými maličkostmi? Nechcete zahlcovat prostor a zároveň chcete mít všechny potřebné doplňky po ruce? Pokud ano, organizéry LOVA se nepochybně ukáže jako to pravé!

Série LOVA vám umožní pohodlné uložení různých kosmetických doplňků a kosmetiky, jako jsou řasenky, vatové tampony a kartáčky. Díky samostatným, odděleným přihrádkám je můžete rozdělit podle velikosti nebo různých kategorií . Je to řešení, které vám umožní rychle najít hledaný předmět. Výrobek bude fungovat v každé pracovně, koupelně a šatní skříni. Má zajímavý, moderní design, který upoutá pozornost, protože jeho povrch není hladký, ale vroubkovaný. Organizér je vyroben z odolného plastu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skříně a zásuvky jsou nejdůležitější součástí uspořádání našeho domova a nacházejí se všude, od ložnice po kuchyň. Velmi důležité je si uvědomit, že police i šuplíky mohou být nepřehledné a je nutné myslet na uložení i drobných předmětů.

Bez správných organizérů není snadné udržovat pořádek a tak vzniká chaos ve vašich věcech. Organizéry do zásuvek jsou nepostradatelnými produkty pro domácnost. Poskytují nám skvělou pomoc při organizaci skříní. Organizéry, které se velmi snadno používají a čistí, zajišťují pořádek v každém prostoru našeho domova. 

Šperky, kosmetika, kancelářské potřeby, i spodní prádlo nebo drobnosti v kuchyni jsou charakteristickými předměty určenými do těchto organizérů řady LOVA. Organizéry zásuvek jsou rozděleny do více či méně přihrádek a najdete je ve dvou barvách šedé a bílé.

Úložné třídící boxy LOVA jsou vyrobeny z plastu, proto jsou lehké a praktické. 

Doplňkové parametry

Kategorie: ÚLOŽNÉ BOXY
Vnější rozměry: 12,5x6,3x2,25cm
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz