Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Houbičky na nádobí z mikrovlákna, pratelné, 3ks v balení

Kód: HIT146
118 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

3 kusy vysoce kvalitních houbiček z mikrovlákna. Osobně vyzkoušeno a jsou božííí. Vydrží až 100 vyprání v pračce. Smart Microfiber System. Drsnější strana slouží pro efektivnější čištění, druhá strana pro čištění a leštění. Ideální pro čištění všech druhů nádobí.  Čistí a odstraňuje zaschlé a připálené skvrny. Použití i na varnou desku, troubu, kuchyňskou linku atd… Unikátní vlastností mikrovlákna je, že houba čistí důkladně i bez chemikálií. Snadno ždímatelná. Nepoužívejte drsnější stranu na plexiskla nebo plastové povrchy. Možno prát v pračce na 40´C, až na 100 vyprání. Výrobce: Švédsko - Smart Microfiber System.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zahoďte staré čisticí hadry a začněte čistit chytřeji s čisticími hadříky z mikrovlákna! Je to skutečný prémiový produkt, který čistí lépe než jiná mikrovlákna. Je hustší, měkčí a savější. Vyzkoušejte tyto utěrky z mikrovlákna od společnosti HITEKO. Skvělé pro běžné čištění, obrazovek, skel, oken, automobilů, stolů, nádobí, atd. 


Skutečně všestranný pomocník pro více povrchů, nyní můžete oprašovat, drhnout, čistit, leštit a sušit celý váš domov, kancelář i auto! Vyčistěte vše, dokonce i okna, pouze jedním ručníkem a čistěte efektivně bez přidaných chemikálií. Protože to bude šetřit nejen Vaše ruce, ale také přírodu. 


Jsou určeny i pro profesionály v oblasti čištění, kteří požadují od svých čisticích prostředků vyšší výkon a delší životnost. Jsou navrženy tak, aby byl účinný pro více než 200 praní. 

Doplňkové parametry

Kategorie: ÚKLID
Vnější rozměry: 10x7cm
Materiál: Textil
Země dodavatele/výrobce: Česko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz