Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Řetízek na čištění odtoků a odpadů STAR

Kód: CMPME2429
89 Kč
Skladem (10 ks)
Možnosti doručení

Vychytávka proti ucpání odtoků.  Pomocník na odblokování průtoku vody v odpadech u dřezu nebo umyvadla, vaně. 

Jsou vhodné pro kuchyňské dřezy, toalety, umyvadla, vany, odtoky, kanalizaci a další místa, která jsou často ucpaná. 

S délkou 45 cm je tento odstraňovač ucpání dostatečně dlouhý, aby se dostal hlouběji do potrubí. Rozlučte se s problémy s ucpaným odtokem, nemusíte ztrácet čas a peníze voláním instalatéra nebo manžela, aby vyčistil potrubí. Dokonce i zakřivené trubky lze snadno vyčistit pomocí speciálního řetízku STAR, aniž byste se museli obávat, že se trubky propíchnou. 

Stačí držet vrchní číst přístroje v ruce, zasunout, zatáhnout nahoru a dolů a několikrát pootočit, abyste odstranili ucpání. Jednoduché a bezpečné, fyzické odstranění, bez použití chemikálie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vychytávka proti ucpání odtoků.  Pomocník na odblokování průtoku vody v odpadech u dřezu nebo umyvadla, vaně. 

Jsou vhodné pro kuchyňské dřezy, toalety, umyvadla, vany, odtoky, kanalizaci a další místa, která jsou často ucpaná. Ušetřete peníze, čas, protože už nikdy nebudete potřebovat čištění kanalizace od drahého instalatéra.

S délkou 45 cm je tento odstraňovač ucpání dostatečně dlouhý, aby se dostal hlouběji do potrubí. Rozlučte se s problémy s ucpaným odtokem, nemusíte ztrácet čas a peníze voláním instalatéra nebo manžela, aby vyčistil potrubí. Dokonce i zakřivené trubky lze snadno vyčistit pomocí nástroje STAR, aniž byste se museli obávat, že se trubky propíchnou. 

Stačí držet vrchní číst přístroje v ruce, zasunout, zatáhnout nahoru a dolů a několikrát pootočit, abyste odstranili ucpání. Jednoduché a bezpečné, fyzické odstranění, bez použití chemikálie.

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇ
Vnější rozměry: 44,5x5,6x5,6 cm
Materiál: Kov
Země dodavatele/výrobce: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz