Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Cestovní organizér na doklady, se zámkem, OXFORD 37x11x27

Kód: ECORM14
259 Kč
Skladem (4 ks)
Možnosti doručení

Organizér s kódovým zámkem na dokumenty 37 x 10,5 x 27 cm. Tento cestovní organizér bude stačit k uložení dokumentů a dalších cestovních dokladů a doplňků, jako je oblečení, držák na karty uvnitř snadno pojme všechny vaše karty.

  • Horní úroveň nabízí praktické uspořádání dělící se velkou složku s 4 přepážkami, dále 12 přihrádek na karty a další 4 složky. 
  • Spodní vrstva nabízí pořadač na A4/síťovaná taška na zip/hlavní oblast na dokumenty. Lze vložit do kufru.

Tento cestovní organizér a taška v jednom udrží všechny vaše důležité věci uspořádané na jednom místě a připravené k použití. Skvělé do kanceláře, kde budete mít vše na dosah, nebo k vytvoření mobilní kanceláře, abyste mohli nosit to, co potřebujete na cestách. Ideální taky do školy. Tkanina oxford. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento cestovní organizér bude stačit k uložení dokumentů a dalších cestovních dokladů a doplňků, jako je oblečení, držák na karty uvnitř snadno pojme všechny vaše karty.

  • Horní úroveň nabízí praktické uspořádání dělící se velkou složku s 4 přepážkami, dále 12 přihrádek na karty a další 4 složky. 
  • Spodní vrstva nabízí pořadač na A4/síťovaná taška na zip/hlavní oblast na dokumenty. Lze vložit do kufru.

Rukojeť na zadní straně umožňuje vložit organizér za držák kufru. Přední rukojeť umožňuje snadnější manipulaci. Tento cestovní organizér a taška v jednom udrží všechny vaše důležité věci uspořádané na jednom místě a připravené k použití. Skvělé do kanceláře, kde budete mít vše na dosah, nebo k vytvoření mobilní kanceláře, abyste mohli nosit to, co potřebujete na cestách. Ideální taky do školy. 

Vyrobeno z odolné a voděodolné polyesterové tkaniny, Nylonový materiál s vodoodpudivou úpravou, která je voděodolná pro každodenní život, takže můžete chránit důležité dokumenty před deštěm, prachem a poškrábáním. Tato úložná kapsa je měkká na dotek s vynikající ochranou proti poškrábání a tlumením nárazů. Absorbuje neočekávané pády a nárazy a chrání před poškozením.

Chraňte své soukromí pomocí třímístného zámku s heslem, Konstrukce zámku pomocí třímístného hesla zajišťuje, že se vaše smlouva, karta, certifikát, konferenční materiály, pasy atd. neztratí, takže se budete cítit pohodlně. Původní heslo z výroby je: 000. Stisknutím a podržením tlačítka PUSH můžete upravit heslo, které chcete nastavit. Během nastavování neuvolňujte tlačítko.

Doplňkové parametry

Kategorie: Úložné boxy na dokumenty a papíry
Vnější rozměry: 37 x 10,5 x 27 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz