search

Lavice, komoda, šedá s 6 látkovými boxy na boty a oblečení

1 099,00 Kč
3 - 5 dnů

Box na uložení hraček/botiček a dalších části oblečení udělá radost jak našim nejmenším, tak rodičům. Úložná komoda má funkci lavičky, protože obsahuje šedé polstrování. Usnadní tak posazení a pohledné obutí bot nebo převlečení.

Lze ji využít jak pro uložení hraček. Bude dobře sloužit v pokoji i předsíni. Hračky se mohou rozdělit do kategorií a pomáhá tak dětem s úklidem. 

Úložný box na hračky se kromě své účelnosti stane díky modernímu designu ideálním doplňkem ve vašem domově. Je vyrobena z vysoce kvalitní MDF. Výrobek je stabilní a pevný. Německá kvalita. 

Nosnost 150kg

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Sedačka s úložnou funkcí  vás doslova vyzývá, abyste si udělali chvilku pro sebe. I když je to jen chvilka na shromažďování myšlenek před odchodem z domu, multifunkční kus nábytku se k tomu skvěle hodí. A přitom pohodlné sezení je jen jednou z předností tohoto jedinečného kusu nábytku.

Do malých místností se bude skvěle hodit nábytek od značky Kesper . Díky sedáku získáte nejen místo, kde si můžete obout boty, ale také další úložný prostor . Umístěte je do předsíně a získáte prostor pro zimní čepice, rukavice a šály. Do 6 kontejnerů můžete vložit i sezónní textil, hračky a knihy . Čalounění sedáku a nádoby jsou vyrobeny z odolného plastu. Díky tomu je výrobek odolný a látka odolná proti oděru. Rám je vyroben ze dřeva s certifikací FSC . To znamená, že materiál byl získán udržitelným způsobem, který neohrožuje přírodní prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • sedátko s úložnou funkcí
  • rám vyrobený ze dřeva s certifikací FSC
  • tlumené šedé barvy
  • 6 nádob, úložných boxů
  • každý box má pohodlnou rukojeť
  • celkové rozměry: 76 x 38 x 38 cm (délka x šířka x výška),
  • nábytek určený pro svépomocnou montáž,
  • Produkt Kesper
KE15952
5 ks

Parametry

Vnější rozměry
76 x 38 x 38 cm (délka x šířka x výška)
Materiál
Dřevo
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat