Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Dřevěný věšák na oblečení, šetří místo - nahradí 4 věšáky

Kód: ZEL17122
284 Kč
Skladem (24 ks)
Možnosti doručení

Úspora místa řešíme v našich šatních skříních všichni. S tímto věšákem dosáhnete svých úsporných cílů tím, že získáte zpět 75 % místa ve skříni. Spojená ramínka na saka, kalhoty, sukně, šaty jsou opatřená 2 háčky určená na zavěšení až 4 košil nebo halenek. Šatní ramínko lze na šatní tyč zavěsit na 1 háček pro úsporu místa, nebo je možné ramínko zavěsit za oba háčky, čímž získáte spojené ramínko na 4 ks oděvů. Jednotlivá ramínka jsou otočná v dřevěné základně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Úspora místa řešíme v našich šatních skříních všichni. S tímto věšákem dosáhnete svých úsporných cílů tím, že získáte zpět 75 % místa ve skříni. Spojená ramínka na saka, kalhoty, sukně, šaty jsou opatřená 2 háčky určená na zavěšení až 4 košil nebo halenek. Šatní ramínko lze na šatní tyč zavěsit na 1 háček pro úsporu místa, nebo je možné ramínko zavěsit za oba háčky, čímž získáte spojené ramínko na 4 ks oděvů. Jednotlivá ramínka jsou otočná v dřevěné základně.

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠATNA
Vnější rozměry: 40x41cm
Země dodavatele/výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz