Spustili jsme pro vás nové stránky. Moc Vás prosíme, abyste nám dali vědět na tel. 606 773 633, když něco nebude fungovat, jak by mělo. Děkujeme, tým usporadejto.cz

Zásobník na odličovací tampóny i sáčkovník, bílý, bambusové víčko

Kód: ZEL18884
199 Kč
Skladem (45 ks)
Možnosti doručení

Jak uspořádat vatové tamponky k odličování jinak než do speciálního organizéru. Lze je postavit nebo také připevnit na stěnu (šroubky nejsou součástí balení).  Přes víčko z bambusu se plní, a z otvoru ve spodní části slouží pro snadné vyjmutí bavlněného tamponku. Skvěle funguje i jako sáčkovník - zásobník na sáčky. 

Pokud chcete, aby vaše koupelna byla stylová i funkční, stojí za to věnovat pozornost drobným detailům, jako je například nádoba na kosmetické vločky. Tato bílý zásobník o rozměrech 8 x 25 cm je ideálním řešením do každé koupelny. S ním budete mít všechny své kosmetické odličovací polštářky na jednom místě a zároveň do své koupelny přidáte elegantní nádech. Nemusíte provádět nákladné opravy, abyste vytvořili stylovou a funkční koupelnu - někdy stačí změnit několik drobností.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak uspořádat vatové tamponky k odličování jinak než do speciálního organizéru. Lze je postavit nebo také připevnit na stěnu (šroubky nejsou součástí balení).  Přes víčko z bambusu se plní, a z otvoru ve spodní části slouží pro snadné vyjmutí bavlněného tamponku. Skvěle funguje i jako sáčkovník - zásobník na sáčky. 

Pokud chcete, aby vaše koupelna byla stylová i funkční, stojí za to věnovat pozornost drobným detailům, jako je například nádoba na kosmetické vločky. Tato bílý zásobník o rozměrech 8 x 25 cm je ideálním řešením do každé koupelny. S ním budete mít všechny své kosmetické odličovací polštářky na jednom místě a zároveň do své koupelny přidáte elegantní nádech. Nemusíte provádět nákladné opravy, abyste vytvořili stylovou a funkční koupelnu - někdy stačí změnit několik drobností.

Doplňkové parametry

Kategorie: KOUPELNA
Vnější rozměry: 8 x 6.5 x 25 cm
Materiál: Plast
Země dodavatele/výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz