search

Věšák, ramínko - semišové (protiskluzové a tenké), sada 6ks VELVET HOOK - šedá

149,00 Kč
3 - 5 dnů

Věšáky jsou věc, která nám nepřijde podstatná, ale opak je pravdou.  A pokud si chce ulehčit každodenní život, pak si pořiďte ramínka, která nezabírají prostor a ani hedvábná halenka nesklouzne.

Balení obsahuje 6 kusů sametových ramínek. Jsou tenké a ušetří vám značný prostor a okamžitě rozšíří kapacitu vašeho šatníku. Jeho sametová vrstva je šetrná k jemným věcem, jako jsou krajkové košilky nebo svetry; a jeho neklouzavý povrch zaručí, že nespadnou. Jsou protiskluzové, takže udrží měkké látky bezpečně. Ramínka mají kovová madla a speciální drážky na obou stranách, které umožňují zavěšení oblečení na háčky, a také vodorovnou příčku pro zavěšení kalhot. Perfektní pro každou šatní skříň a šatnu. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Věšáky či věšáky jsou věc, která nám nepřijde podstatná, ale opak je pravdou.  A pokud si chce ulehčit každodenní život, pak si pořiďte ramínka, která nezabírají prostor a ani hedvábná halenka nesklouzne. Balení obsahuje 6 kusů sametových ramínek.

Jsou tenké a ušetří vám značný prostor a okamžitě rozšíří kapacitu vašeho šatníku. Jeho sametová vrstva je šetrná k jemným věcem, jako jsou krajkové košilky nebo svetry; a jeho neklouzavý povrch zaručí, že nespadnou. Jsou protiskluzové, takže udrží měkké látky bezpečně. Ramínka mají kovová madla a speciální drážky na obou stranách, které umožňují zavěšení oblečení na háčky, a také vodorovnou příčku pro zavěšení kalhot. Perfektní pro každou šatní skříň a šatnu. 

KE16641
26 ks

Parametry

Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat