search

Kovový stojan na dokumenty/učebnice/časopisy, šedý, mřížka, MESH

449,00 Kč
3 - 5 dnů

Držák na dokumenty na stůl, nebo noviny je potřeba v každé domácnosti, protože v každé domácnosti se najdou kupky s papíry. Pro všechny, kteří se chtějí vyhnout nervóznímu hledání. Dokumenty, časopisy nebo učebnice a sešity, které jsou ve 3 řadách za sebou jsou velice přehledné a pracovní stůl bude uspořádaný. Tento organizér v antracitové barvě se bude dobře vyjímat v obývacím pokoji, kuchyni nebo předsíni. Ať ji postavíte kamkoli, dobře vám poslouží nejen jako stojánek na časopisy, ale také ozdobí interiér k tomu určený.

Držák je vyroben z pevné oceli odolný proti poškození . Stojí stabilně, neviklá a nebude vám dělat problém při zatížení. Design stojanu umožňuje oddělovat dokumenty do samostatných přihrádek , což vám jistě pomůže najít ten, na kterém vám záleží nejvíce.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Držák na dokumenty na stůl, nebo noviny je potřeba v každé domácnosti, protože v každé domácnosti se najdou kupky s papíry. Pro všechny, kteří se chtějí vyhnout nervóznímu hledání. Dokumenty, časopisy nebo učebnice a sešity, které jsou ve 3 řadách za sebou jsou velice přehledné a pracovní stůl bude uspořádaný. Tento organizér v antracitové barvě se bude dobře vyjímat v obývacím pokoji, kuchyni nebo předsíni. Ať ji postavíte kamkoli, dobře vám poslouží nejen jako stojánek na časopisy, ale také ozdobí interiér k tomu určený.

Držák je vyroben z pevné oceli odolný proti poškození . Stojí stabilně, neviklá a nebude vám dělat problém při zatížení. Design stojanu umožňuje oddělovat dokumenty do samostatných přihrádek , což vám jistě pomůže najít ten, na kterém vám záleží nejvíce.

  • moderní design novinového organizéru,
  • praktický stojan na lis s přihrádkami na zakládání novin,
  • držák na noviny vyrobený z pevné a odolné ocelové síťoviny,
ZEL18175
24 ks

Parametry

Vnější rozměry
32x9x30
Materiál
Kov
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat