search

Přídavná police s dřevěnými madly, odkapávač, bílý kov RADKA - 35x22x18

419,00 Kč
3 - 5 dnů
  • Jedná se o skvělou polici, které přidá úložný prostor kamkoliv ji umístíte.  Skvělá přídavná polička, která pomůže udržet pracovní desku mnohem organizovanější a uklizenou, rozšířuje prostoru.
  • Představuje více prostoru k použití a zároveň stabilitu a odolnost. Elegantní styl si zamilujete.
  • Instalace tohoto stojanu je velmi jednoduchá. Police se také snadno čistí a udržuje čistá.
  • Jeho jednoduchý a elegantní vzhled je vhodný pro téměř jakoukoli místnost, nejen pro kuchyň. 
Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Jedná se o skvělou polici, které přidá úložný prostor kamkoliv ji umístíte.  Skvělá přídavná polička, která pomůže udržet pracovní desku mnohem organizovanější a uklizenou, rozšiřuje prostor. Představuje více prostoru k použití a zároveň stabilitu a odolnost. Elegantní styl si zamilujete. Instalace tohoto stojanu je velmi jednoduchá. Police se také snadno čistí a udržuje čistá. Jeho jednoduchý a elegantní vzhled je vhodný pro téměř jakoukoli místnost, nejen pro kuchyň. 

Multifunkční, kovová, kuchyňská police je nejpohodlnější způsob, jak zvětšit úložný prostor v kuchyni. Je to místnost, kde uchováváme spoustu věcí. Od různých velikostí hrnců a pánví, přes četné kuchyňské doplňky, až po potraviny. Pro každou kategorii věcí je těžké najít optimální místo a prakticky vždy chybí. Většinou skončíte s jednotlivými kelímky, prkénky nebo nádobkami na koření nahoře na kuchyňské lince, protože pro ně není lepší místo. Není vůbec funkční z hlediska vaření nebo udržování pořádku. Proces přípravy nádobí je samozřejmě efektivnější, když je deska stolu a stůl prázdná, stejně jako úklid. Může být velmi nepříjemné zvedat nebo přesouvat všechny kuchyňské předměty jeden po druhém.

Kuchyňská police je oblíbená pro tento typ řešení. Jeho tvůrci dobře vědí, jak užitečný je další úložný prostor v kuchyni, a proto vytvořili sérii skvěle vypadajících polic, košů a věšáků, které nám usnadní a zpříjemní každodenní fungování v naší kuchyni. Zde máme prezentovanou multifunkční kovovou kuchyňskou polici v bílé barvě.

Nemáte rádi chaos v kuchyni, ale někdy ho opravdu neovládáte? To je normální. Tento problém se týká prakticky každé hospodyňky. Naštěstí existují způsoby, jak si prostor kuchyně lépe zorganizovat. Jedním z nich je jistě tato kuchyňská kolekce úložných doplňků.

ZEL27399
33 ks

Parametry

Vnější rozměry
34,5x21,5x18
Materiál
Kov
Země dodavatele/výrobce
Česko

Mohlo by vás také zajímat