search

Nástroj na odblokování odpadů, háček na čištění odtoků STAR

89,00 Kč
3 - 5 dnů

Vychytávka proti ucpání odtoků.  Pomocník na odblokování průtoku vody v odpadech u dřezu nebo umyvadla, vaně. 

Jsou vhodné pro kuchyňské dřezy, toalety, umyvadla, vany, odtoky, kanalizaci a další místa, která jsou často ucpaná. 

S délkou 45 cm je tento odstraňovač ucpání dostatečně dlouhý, aby se dostal hlouběji do potrubí. Rozlučte se s problémy s ucpaným odtokem, nemusíte ztrácet čas a peníze voláním instalatéra nebo manžela, aby vyčistil potrubí. Dokonce i zakřivené trubky lze snadno vyčistit pomocí speciálního řetízku STAR, aniž byste se museli obávat, že se trubky propíchnou. 

Stačí držet vrchní číst přístroje v ruce, zasunout, zatáhnout nahoru a dolů a několikrát pootočit, abyste odstranili ucpání. Jednoduché a bezpečné, fyzické odstranění, bez použití chemikálie.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Vychytávka proti ucpání odtoků.  Pomocník na odblokování průtoku vody v odpadech u dřezu nebo umyvadla, vaně. 

Jsou vhodné pro kuchyňské dřezy, toalety, umyvadla, vany, odtoky, kanalizaci a další místa, která jsou často ucpaná. Ušetřete peníze, čas, protože už nikdy nebudete potřebovat čištění kanalizace od drahého instalatéra.

S délkou 45 cm je tento odstraňovač ucpání dostatečně dlouhý, aby se dostal hlouběji do potrubí. Rozlučte se s problémy s ucpaným odtokem, nemusíte ztrácet čas a peníze voláním instalatéra nebo manžela, aby vyčistil potrubí. Dokonce i zakřivené trubky lze snadno vyčistit pomocí nástroje STAR, aniž byste se museli obávat, že se trubky propíchnou. 

Stačí držet vrchní číst přístroje v ruce, zasunout, zatáhnout nahoru a dolů a několikrát pootočit, abyste odstranili ucpání. Jednoduché a bezpečné, fyzické odstranění, bez použití chemikálie.

CMPME2429
17 ks

Parametry

Vnější rozměry
44,5x5,6x5,6 cm
Materiál
Kov
Země dodavatele/výrobce
Francie