search

Kartáč na radiátor, pevný, ale flexibilní, 50cm, zelená rukojeť

179,00 Kč
3 - 5 dnů

Kartáč na radiátory je určen pro radiátory, ale i pro jakékoliv vyčistění úzkých a nedostupných míst. Dokáže vyčistit prach nahromaděný uvnitř klasického radiátoru. Praktický a ergonomický design mopu umožňuje odstranit nečistoty a prach z nejužších nebo skrytých koutů. Navíc budete překvapeni vynikající kvalitou produktu, která vás překvapí již při prvním použití. Kartáč je vybaven odolnou rukojetí a poskytuje vám plnou svobodu pohybu, tvrdé štětiny jsou účinné při čištění jakéhokoli typu nečistot. Dá se snadno ohnout a flexibilně tak vyčistit nepřístupné místa. Pomocí háčku lze zavěsit. 

Je důležité udržovat radiátory čisté, protože to může ve skutečnosti pomoci snížit náklady na vytápění. Prach mezi žebry radiátoru může bránit úniku tepla. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Je důležité udržovat radiátory čisté, protože to může ve skutečnosti pomoci snížit náklady na vytápění. Prach mezi žebry radiátoru může bránit úniku tepla. Znamená to, že vaše radiátory budou muset více pracovat, aby vytopily vaši místnost. Kartáč na radiátory je určen pro radiátory, ale i pro jakékoliv vyčistění úzkých a nedostupných míst. Dokáže vyčistit prach nahromaděný uvnitř klasického radiátoru. Praktický a ergonomický design mopu umožňuje odstranit nečistoty a prach z nejužších nebo skrytých koutů. Navíc budete překvapeni vynikající kvalitou produktu, která vás překvapí již při prvním použití. Kartáč je vybaven odolnou rukojetí a poskytuje vám plnou svobodu pohybu, tvrdé štětiny jsou účinné při čištění jakéhokoli typu nečistot. Dá se snadno ohnout a flexibilně tak vyčistit nepřístupné místa. Pomocí háčku lze zavěsit. 

CAST750594
3 ks

Parametry

Vnější rozměry
50cm x 6
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Anglie

Mohlo by vás také zajímat