search

Látkový organizér XXL, pod postel - 103x45x15, šedý NON-W

139,00 Kč
3 - 5 dnů

Vyzdobte si efektivně svůj šatník těmito organizéry a využijte prostor ve svých zásuvkách nebo na policích co nejlépe. Složené oblečení i spodní prádlo snadno uložíte do čtvercových nebo obdélníkových látkových organizérů.  S tímto úložným systémem můžete svůj přebujelý šatník zkrotit raz-dva. Skříňové organizéry jsou skládací a vyrobené z kartonu s látkovou vrstvou. Zkombinujte koše tak, abyste vytvořili ideální rozložení (zásuvku):

  • S 14 cm široký, 14 cm hluboký a 13 cm vysoký
  • M 14 cm široký, 28 cm hluboký a 13 cm vysoký
  • L 28 cm široký, 28 cm hluboký a 13 cm vysoký
  • ze série potom organizér s 12 přihrádkami,
  • boxy se zipem na ložní prádlo nebo balící papír
  • úložný box pod postel
  • velmi praktický box na 6 párů bot!

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Vyzdobte si efektivně svůj šatník těmito organizéry a využijte prostor ve svých zásuvkách nebo na policích co nejlépe. Složené oblečení i spodní prádlo snadno uložíte do čtvercových nebo obdélníkových látkových organizérů.  S tímto úložným systémem můžete svůj přebujelý šatník zkrotit raz-dva. Skříňové organizéry jsou skládací a vyrobené z kartonu s látkovou vrstvou. Zkombinujte koše tak, abyste vytvořili ideální rozložení (zásuvku):

S 14 cm široký, 14 cm hluboký a 13 cm vysoký

M 14 cm široký, 28 cm hluboký a 13 cm vysoký

L 28 cm široký, 28 cm hluboký a 13 cm vysoký

ze série potom organizér s 12 přihrádkami, boxy na ložní prádlo, úložný box pod postel, velmi praktický box na 6 párů bot!

Vytvořte si systém pro ukládání spodního prádla, ložního textilu, sezónního zboží nebo obuvi. Chtěli jste někdy uspořádat své oblečení nebo doplňky podle barvy? S těmito organizéry na oblečení je to snadné. Do hranatých přihrádek můžete uložit například spodní prádlo nebo doplňky a do větších sportovní oblečení, svetry trika, rifle, legíny atd. S těmito multifunkčním organizéry nebylo ukládání nikdy tak zábavné!

Pro více inspirace pro uspořádání vašeho šatníku se podívejte na celou kolekci šatních úložných boxů. 

ZEL14609
37 ks

Parametry

Vnější rozměry
103x45x15
Materiál
Textil
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat