search

Cestovní organizér a taška na dokumenty, se zámkem, OXFORD 37x11x27

259,00 Kč
3 - 5 dnů

Organizér s kódovým zámkem na dokumenty 37 x 10,5 x 27 cm. Tento cestovní organizér bude stačit k uložení dokumentů a dalších cestovních dokladů a doplňků, jako je oblečení, držák na karty uvnitř snadno pojme všechny vaše karty.

  • Horní úroveň nabízí praktické uspořádání dělící se velkou složku s 4 přepážkami, dále 12 přihrádek na karty a další 4 složky. 
  • Spodní vrstva nabízí pořadač na A4/síťovaná taška na zip/hlavní oblast na dokumenty. Lze vložit do kufru.

Tento cestovní organizér a taška v jednom udrží všechny vaše důležité věci uspořádané na jednom místě a připravené k použití. Skvělé do kanceláře, kde budete mít vše na dosah, nebo k vytvoření mobilní kanceláře, abyste mohli nosit to, co potřebujete na cestách. Ideální taky do školy. Tkanina oxford. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Tento cestovní organizér bude stačit k uložení dokumentů a dalších cestovních dokladů a doplňků, jako je oblečení, držák na karty uvnitř snadno pojme všechny vaše karty.

  • Horní úroveň nabízí praktické uspořádání dělící se velkou složku s 4 přepážkami, dále 12 přihrádek na karty a další 4 složky. 
  • Spodní vrstva nabízí pořadač na A4/síťovaná taška na zip/hlavní oblast na dokumenty. Lze vložit do kufru.

Rukojeť na zadní straně umožňuje vložit organizér za držák kufru. Přední rukojeť umožňuje snadnější manipulaci. Tento cestovní organizér a taška v jednom udrží všechny vaše důležité věci uspořádané na jednom místě a připravené k použití. Skvělé do kanceláře, kde budete mít vše na dosah, nebo k vytvoření mobilní kanceláře, abyste mohli nosit to, co potřebujete na cestách. Ideální taky do školy. 

Vyrobeno z odolné a voděodolné polyesterové tkaniny, Nylonový materiál s vodoodpudivou úpravou, která je voděodolná pro každodenní život, takže můžete chránit důležité dokumenty před deštěm, prachem a poškrábáním. Tato úložná kapsa je měkká na dotek s vynikající ochranou proti poškrábání a tlumením nárazů. Absorbuje neočekávané pády a nárazy a chrání před poškozením.

Chraňte své soukromí pomocí třímístného zámku s heslem, Konstrukce zámku pomocí třímístného hesla zajišťuje, že se vaše smlouva, karta, certifikát, konferenční materiály, pasy atd. neztratí, takže se budete cítit pohodlně. Původní heslo z výroby je: 000. Stisknutím a podržením tlačítka PUSH můžete upravit heslo, které chcete nastavit. Během nastavování neuvolňujte tlačítko.

ECORM14
7 ks

Parametry

Vnější rozměry
37 x 10,5 x 27 cm