search

Úložné koše, regál na kolečkách 4 - patrový, černý kov

889,00 Kč

Stohovatelný kovový koš 4ks v sadě, 4 - patrový kovový regál na kolečkách

Stohovatelný úložný koš s multifunkčním využitím. Všude tam, kde potřebuje zorganizovat věci, ale nechat je přehledně na očích - v kuchyni místo spíže, v předsíni na boty a doplňky, na sportovní potřeby, v koupelně na ručníky a kosmetiku. 

Každý koš můžete použít samostatně jako 4-patrový regál. Můžete je také libovolně stohovat na 2 patra nebo 3 a vytvořit úložný regál na 4 patra nebo vozík s rolovacími kolečky nebo bez, záleží na vás. Není to jen úložný prostor, ale i dekorace do vašeho pokoje. 

Vytvoří dostatek prostoru. Dokonalé řešení pro ukládání / úsporu místa pro váš domov, kuchyň, spíž, ložnici, koupelnu, kancelář, prádelnu, řemeslné místnosti, garáže pro herny atd.

Počet
Momentálně vyprodáno, ale každý měsíc doskladňujeme zboží

 

Stohovatelný kovový koš 4ks v sadě

4 - patrový kovový regál na kolečkách

Stohovatelný úložný koš s multifunkčním využitím. Všude tam, kde potřebuje zorganizovat věci, ale nechat je přehledně na očích - v kuchyni místo spíže, v předsíni na boty a doplňky, na sportovní potřeby, v koupelně na ručníky a kosmetiku. 

Každý koš můžete použít samostatně jako 4-patrový regál. Můžete je také libovolně stohovat na 2 patra nebo 3 a vytvořit úložnou polici nebo vozík s rolovacími kolečky nebo bez, záleží na vás. Není to jen úložný prostor, ale i dekorace do vašeho pokoje

Vytvoří dostatek prostoru s otevřeným designem. Tento kovový úložný košový regál umožňuje viditelné skladování, vhodný pro třídění. Dokonalé řešení pro ukládání / úsporu místa pro váš domov, kuchyň, spíž, ložnici, koupelnu, kancelář, prádelnu, řemeslné místnosti, garáže pro herny atd.

Vyrobeno z kovu s odolným nerezovým povrchem, otřete jen vlhkým hadříkem, má dlouhou životnost. Tato multifunkční kovová police s úložnými koši splní vaše potřeby. Nastolí pořádek ve vašem domově.

  • Kuchyňský organizér, úložné koše a zároveň vozík na zeleninu, ovoce a další potraviny
  • Koupelnový regál na složené oblečení, ručníky, kartáče, kosmetiku, toaletní potřeby atd.;
  • Vozík do dětského pokoje na uskladnění hraček, kreativy a školních potřeb;
  • Odkládací polička nebo vozík v předsíni na oblečení, boty, doplňky atd.;
  • Kancelářský pořadač na dokumenty časopisy, knihy, ...

ECSZ31

Parametry

Vnější rozměry
41 x 29 cm x výška 80cm
Materiál
Kov
Země dodavatele/výrobce
Polsko

Mohlo by vás také zajímat