search

Dávkovač, láhev na kečup, SOS 400ml - červené víko

56,00 Kč
3 - 5 dnů

Dávkovač SOS na kečup, hořčici, tatarku, dresing nebo majonézu je dokonalým pomocníkem do kuchyně. Nejvíce ocení vaše děti, kterým při nabírání kečupu se často stane nehoda a nalijí si do talíře více něž chtějí. Také v lednici ušetří místo místo různých lahviček se budou tyto dávkovače vyjímat. Návštěvu můžete také okouzlit tímto elegantním servírováním. 

Dávkovač dresinků je vyroben z plastu bezpečného pro potraviny, který neobsahuje BPA, což zajišťuje, že vaše jídlo nezůstane znečištěné škodlivými chemikáliemi.

Láhve na ochucovadla  lze mýt v myčce, takže čištění je hračkou. Užijte si vaši oblíbenou večeři aniž byste museli opatrně nalívat kečup, rozmazávat po pečivu hořčici nebo vytvořit ozdobu na talíři.na k

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Dávkovač na kečup, hořčici, tatarku, dresing nebo majonézu je dokonalým pomocníkem do kuchyně. Nejvíce ocení vaše děti, kterým při nabírání kečupu se často stane nehoda a nalijí si do talíře více něž chtějí. Také v lednici ušetří místo místo různých lahviček se budou tyto dávkovače vyjímat. Návštěvu můžete také okouzlit tímto elegantním servírováním. 

Ať už se jedná o sójovou omáčku, olej, ocet, kečup nebo hořčici, tyto lahve jsou navrženy tak, aby vaše vaření bylo pohodlnější a příjemnější.

S velkorysou kapacitou 400ml nebo 700ml tyto láhve vytvářejí dokonalou rovnováhu pro snadnou manipulaci, ale zároveň jejich objem je dostatečný, aby pojaly klasické balení těchto pokrmů.

Dávkovač dresinků je vyroben z plastu bezpečného pro potraviny, který neobsahuje BPA, což zajišťuje, že vaše jídlo nezůstane znečištěné škodlivými chemikáliemi.

Láhve na ochucovadla lze mýt v myčce, takže čištění je hračkou. Užijte si vaši oblíbenou večeři aniž byste museli opatrně nalívat kečup, rozmazávat po pečivu hořčici nebo vytvořit ozdobu na talíři.  

AR11765K
7 ks

Parametry

Vnější rozměry
7x20cm
Objem v litrech
400ml
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Španělsko