search

Dávkovač, láhev na kečup SOS 700ml

66,00 Kč
3 - 5 dnů

Plastové dávkovače na omáčky sloužící jako dávkovače pro kečup, hořčici, tatarku, dresing nebo majonézu jsou dokonalým pomocníkem do kuchyně. Nejvíce ocení vaše děti, kterým při nabírání kečupu se často stane nehoda a nalijí si do talíře více něž chtějí. Také v lednici ušetří místo místo různých lahviček se budou tyto dávkovače vyjímat. Návštěvu můžete také okouzlit tímto elegantním servírováním. 

Dávkovač dresinků je vyroben z plastu bezpečného pro potraviny, který neobsahuje BPA, což zajišťuje, že vaše jídlo nezůstane znečištěné škodlivými chemikáliemi.

Láhve na ochucovadla  lze mýt v myčce, takže čištění je hračkou. Užijte si vaši oblíbenou večeři aniž byste museli opatrně nalívat kečup, rozmazávat po pečivu hořčici nebo vytvořit ozdobu na talíři.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Plastové dávkovače sloužící pro kečup, hořčici, tatarku, dresing nebo majonézu je dokonalým pomocníkem do kuchyně. Nejvíce ocení vaše děti, kterým při nabírání kečupu se často stane nehoda a nalijí si do talíře více něž chtějí. Také v lednici ušetří místo místo různých lahviček se budou tyto dávkovače vyjímat. Návštěvu můžete také okouzlit tímto elegantním servírováním. 

Ať už se jedná o sójovou omáčku, olej, ocet, kečup nebo hořčici, tyto lahve jsou navrženy tak, aby vaše vaření bylo pohodlnější a příjemnější.

S velkorysou kapacitou 400ml nebo 700ml tyto láhve vytvářejí dokonalou rovnováhu pro snadnou manipulaci, ale zároveň jejich objem je dostatečný, aby pojaly klasické balení těchto pokrmů.

Dávkovač dresinků je vyroben z plastu bezpečného pro potraviny, který neobsahuje BPA, což zajišťuje, že vaše jídlo nezůstane znečištěné škodlivými chemikáliemi.

Láhve na ochucovadla lze mýt v myčce, takže čištění je hračkou. Užijte si vaši oblíbenou večeři aniž byste museli opatrně nalívat kečup, rozmazávat po pečivu hořčici nebo vytvořit ozdobu na talíři.  

AR11764K
7 ks

Parametry

Vnější rozměry
7x25cm
Objem v litrech
700ml
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Španělsko