search

Velkokapacitní dóza, nádoba, box SLOP, šedé posuvné víko - 7,5l

188,00 Kč
3 - 5 dnů

Velkokapacitní dózy řady SLOP. Nádoba s velkým objemem pro skladování různých produktů. Má víko s posuvným uzávěrem, které zajišťuje pohodlí při používání. Boxy mají nakloněné dno, aby se sypké a drobné uložené věci hromadily v části pod zasunovací částí víčka a byly tak lépe dostupné.  Kontejner má velkou kapacitu a umožňuje snadnou organizaci potravin a dalšího příslušenství. Skvěle poslouží v kuchyni, spíži, koupelně a dalších místnostech. Extrémně pohodlné a praktické k použití. Umožní správné skladování a dávkování produktů, zavádí zákon a pořádek. Originální výrobek české značky Orion.  Vyrobeno v souladu s evropskými normami.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Nádoba na uskladnění různých předmětů a potravin. Má kryt s posuvnou částí. Doma bude hojně využíván.

Vyrobeno z nejkvalitnějšího, průhledného materiálu a víčko je tmavě šedé. Zdravotně nezávadný a potravinově neutrální - neobsahuje škodlivé BPA (bisfenol). Průhledná barva umožňuje pohodlnou kontrolu obsahu nádoby, aniž byste ji museli otevírat.

Vybaveno víkem s posuvným uzávěrem, které poskytuje rychlý a snadný přístup k uloženým potravinám nebo předmětům. Díky tomu nemusíte otevírat celé balení, abyste odebrali potřebné množství produktu. Kryt ochrání uložené potraviny nebo předměty před vlhkostí a jinými vnějšími faktory.

Nádoba je odolná vysokým teplotám do max. +95 °C. Vhodné pro mytí v myčce na nádobí.

Nádoba má univerzální použití. Můžeme do ní dát jakékoli potraviny, domácí chemii, ale i různé druhy doplňků a nářadí. Perfektní pro skladování sypkých produktů, jako jsou těstoviny nebo mouka, stejně jako pro skladování pracího prášku nebo kapslí, tablet do myčky, krmiva pro domácí zvířata a dalších. Ideální pro domácnost, kancelář a dokonce i na zahradu.

Dóza pro skladování různých produktů. Má víko s posuvným uzávěrem, které zajišťuje pohodlí při používání. Nádoba má velkou kapacitu a umožňuje snadnou organizaci potravin a dalšího příslušenství. Skvěle poslouží v kuchyni, spíži, koupelně a dalších místnostech. Extrémně pohodlné a praktické k použití. Umožní správné skladování a dávkování produktů, zavádí zákon a pořádek. Originální výrobek české značky Orion.  Vyrobeno v souladu s evropskými normami.

OR154054
20 ks

Parametry

Vnější rozměry
35x20x18cm,7,5l
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Česko

Mohlo by vás také zajímat